meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 2 Mart 2008 #141 Ce: burasıda minik meleğin köşesi ıı gecelerrrrrrrrrrrrr
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 2 Mart 2008 #143 Ce: burasıda minik meleğin köşesi gunaydınnnnnnn canımmm gusel bı pazar gecırmenız dılegıyleee
*jellibon* Daimi Üye Üye 2 Mart 2008 #144 Ce: burasıda minik meleğin köşesi teşeküür ederim canım meleklerim hepinize iyi hafta sonu diliyorum hayırlı günlerrrrr
Ce: burasıda minik meleğin köşesi teşeküür ederim canım meleklerim hepinize iyi hafta sonu diliyorum hayırlı günlerrrrr
zeyna Yeni Üye Üye 2 Mart 2008 #145 Ce: burasıda minik meleğin köşesi iyi pazarlar miniğim tesekkür ederim kösemi hiç boş bırakmamısın muckk
Ce: burasıda minik meleğin köşesi iyi pazarlar miniğim tesekkür ederim kösemi hiç boş bırakmamısın muckk
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Mart 2008 #147 Ce: burasıda minik meleğin köşesi iyi geceler canımm
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #148 Ce: burasıda minik meleğin köşesi Iyi geceler diliyorum canim ablam...
*jellibon* Daimi Üye Üye 3 Mart 2008 #149 Ce: burasıda minik meleğin köşesi iyi geceler canımcım sanada kendine iyi bak