bir melek diliyorum
Hamiş Melek
dün doktora gittim canım sonuçlarım iyi çıktı beta hcg 2333 e yükselmiş 🙂 çok şaşırdım 1 haftada nasıl fırlamış.ultrasonda sadece keseciğini görebildi doktor daha çok küçük olduğu için haftaya gel hem bebeğini görelim hemde kalp atışlarına bakalım dedi 🙂 bakalım haftaya görücez hayırlısıyla.dış gebelik değilmiş çok şükür en büyük korkum oydu.bu arada bugün çok heyecanlıyım bu gece 2011 e adım atarken saat 12 de tüm ailemiz öğrenecek şuan eşim ve benden başka kimse bilmiyo.🙂 yeni yıl hediyesi yapıcaz onlara :raila:ALLAH yardımcın oLsun canım müjdeli haberlerini bekliyoruz.
ßen bu ay oLumsuz çıktım.Hayırlısı.İnş bebbişini qörürsün kalp atımını duyarsın aminnnnnnnnn Tek sevincimiz şuan sende :raila:
yeni yılın ilk ayındada senden ve diğer bebek isteyen arkadaşlarımızdan bekliyoruz güzel haberleri inşallah... çalışmalar devam kızlar sıkı çalışın bırakın ovulasyonu falan ay boyu gün aşırı çalışn Allah'ın ne zaman vereceği belli olmuyo 🙂 kış günü zor biliyorum ama nelere katlanmayız ki bebek için 😛