bu ay bebek bekleyenler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beklenenbebis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir melek diliyorum canım inşallah bebişinide görüp rahat edersin dualarım sizinle rabbim isteyen herkese bebiş versin hamiş olanların da rahat huzurlu bir hamilelik geçirsin diye hep dua ediyorum habersiz bırakma bizi öptüm tatlım

canlarım ben yazdım yarın yada öteki gün regl günüm die heralde görmediniz sizler.Regl belirtilerim başladı bel ağrısı bacak ağrısı gibi anlicanız negatifliğim belli =)) ama herşeyin en güzeli hakkımızda hayırlı olsun kızlar.inşaALLAh gelişme oldukça ben yazıyorum sizlere sizlerin yazdıklarınızıda okumaya çalışıyorum.birbirimize bol dua edelim inşaallaH....İlk bebiş müjdemiz birmelekdiliyorum'dan bakalım devamında neler görcezzz =))):yakala:

görmemiştim canım yazdklarını umarım bu belirtiler regl değil hamilelik belirtileridir.benziyo çünkü her ikiside.sizlerden merakla bekliyorum güzel haberleri.bizleri haberdar et umarım bu ay regl olmazsın ve seninde meleğin gelir sanada "bir melek diliyorum" 🙂

canımmm geldim ben haftasonu evde dinlendim bilgisayarımıda götürmeyi unutmuşum yazamadm size. 🙂 insanın kendini merak eden birilerinin olması ne kadar güzelmiş.teşekkür ederim öncelikle hepinize ama bende hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum.beta hcg artım normal seyrediyormuş kızlar ama tabiki yinede her hamilelikte olduğu gibi ultrasonda görmeden normal ve sağlıklı bir gebelik olduğunu söyleyemiyorlar. bu hafta salı veya çarşamba gidicem ama kontrole ultrasona gricem muhtemelen görebilecekler yani inşallah.o zaman içim rahatlayacak işte.ama benim belirtilerim iyiden iyiye çoğalmaya başladı her geçen gün değişiklikler oluyo bi değişik duygu.bu arada cuma günü eve giderken dayanamadım birde idrar testi aldım o çift çizgiyi görmem lazımdı yoksa içimde kalacaktı.henüz regli tarihime 5 gün olduğu için çıkmayabilir diye düşündüm ama çıktı gördüm yani çift çizgiyide 🙂 Allah'ım büyük Allah'ım sizlerede en kısa zamanda hatta hemencik yaşatsın tüm bu güzel duyguları inşallah....

burda aile gibi olduk canım hep meraktayız valla, bebeğini testte görmene çok sevindim umarım ultrasonda da görürsün, sonra da o güzel kalp atışlarını... Allahım tüm isteyenlere yaşatsın, haberlerini bekliyoruz.

canlarım ben yazdım yarın yada öteki gün regl günüm die heralde görmediniz sizler.Regl belirtilerim başladı bel ağrısı bacak ağrısı gibi anlicanız negatifliğim belli =)) ama herşeyin en güzeli hakkımızda hayırlı olsun kızlar.inşaALLAh gelişme oldukça ben yazıyorum sizlere sizlerin yazdıklarınızıda okumaya çalışıyorum.birbirimize bol dua edelim inşaallaH....İlk bebiş müjdemiz birmelekdiliyorum'dan bakalım devamında neler görcezzz =))):yakala:

tatlım hiç belli olmaz adet mi yoksa bebek mi? umarım istediğin sonuç çıkar sen de bu ayın annelerinden olursun, hayırlı haberlerini bekliyoruz.

burda aile gibi olduk canım hep meraktayız valla, bebeğini testte görmene çok sevindim umarım ultrasonda da görürsün, sonra da o güzel kalp atışlarını... Allahım tüm isteyenlere yaşatsın, haberlerini bekliyoruz.

saol canım benim evet aile gibi olduk gerçekten.bi gelişme olduğunda önce burada paylaşmak için koşuyorum zaten.sabah işe geliyorum hemen açıyorum ki sizlerden bir haber var mı diye 🙂Allah'ım herkese hepinize hemen meleklerinize kavuşmayı nasip etsin inşallah tüm hamilelerede bir an evvel sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin.. aminnnn.... 🙂

Geri