bu ay bebek bekleyenler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beklenenbebis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm kızlar sanırım ben da hastalanıcam yaa off hem de 8 gün sonra. neyse hayırlısı artık. elçinsu ve ben inş gelecek ayın yeni anneleri oluruz🙂 beklenenbebiş canım senin hala şansın var bekliyorum haberlerini, bir melek diliyorum ovülasyon takvimi için de tşkler dikkate alıcam sen de kandine dikkat et. grşmek üzere...

canım doktorum bugün hastanede gidicem yanına saat önemli değil ama ofisten çıkamadım bi türlü.ama gelir gelmez yazıcam size sonucu 🙂 önümüzdeki ayda senden güzel haberler alırız inşallah..dedim ya herşeyin hayırllısı...bu arada salı günü değerim 33 civerıydı dün yaptırdım işte 2 gün sonra yani 155,84 çıktı.yani 2 günda baya bi katlamış. bu arada aşağıdaki linktan ovulasyon takvimini indirmenizi tavsiye ediyorum tüm bekleyen melekler.benim işime yaradı umarım sizinde yarar...

Ovulation Calendar

sağol canım bende görünce hemen indirdim.hadi bakalım inşallah hayırlısı

2010u son anda yakalamışsın tebrik ederim:dancing:darısı bizim başımıza🙂

:cheer2::cheer2:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hastalandınmı canım yoksa hala umut varmı??

ßenim 2,3 gün kaldı bacaklarım ağrıyor o da benim reglim yaklaşınca sürekli olan birşey.
Kasık ağrım var demiştim bir kaç gün önce ondanda şuan eser yok =) söylemek bile istemiyorum ama sanırsam o yumurtlamamın geçiktiği habercisydiş öyle olu-duysa bende bu ay negatifim heralde.herşeyin hayırlısı olsun.Duama sizleride katıyorum ALLAh herşeyin en güzelini en hayırlısını bilir herşey gönlümüzce olur inşaALLAh.
gelişmeleri yazmayı unutmayınız..
HoşÇaKaLıNnN :hidos:

canım ben cumt günü hastalandım maalesef, önce pembelik geldi belki yerleşme kanamasıdır dedim ama olmadı devam etti ne yazık ki, nplım umutlarımız gelecek aya kaldı. senin için de hayırlısı olsun belki sen bu ay güzel haberler alırsın, gelilmeleri yazmayı unutma. grşrz tatlım...

slm kızlar sanırım ben da hastalanıcam yaa off hem de 8 gün sonra. neyse hayırlısı artık. elçinsu ve ben inş gelecek ayın yeni anneleri oluruz🙂 beklenenbebiş canım senin hala şansın var bekliyorum haberlerini, bir melek diliyorum ovülasyon takvimi için de tşkler dikkate alıcam sen de kandine dikkat et. grşmek üzere...

benim işime yaradı umarım seninde işine yarar canım güzel haberler alırız önümüzdeki ay inşallah...

slm kızlar bir melek diliyorumdan haber var mı? ne yaptı ne durumda acaba gelse de bi haberdar etse bizi🙂

canımmm geldim ben haftasonu evde dinlendim bilgisayarımıda götürmeyi unutmuşum yazamadm size. 🙂 insanın kendini merak eden birilerinin olması ne kadar güzelmiş.teşekkür ederim öncelikle hepinize ama bende hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum.beta hcg artım normal seyrediyormuş kızlar ama tabiki yinede her hamilelikte olduğu gibi ultrasonda görmeden normal ve sağlıklı bir gebelik olduğunu söyleyemiyorlar. bu hafta salı veya çarşamba gidicem ama kontrole ultrasona gricem muhtemelen görebilecekler yani inşallah.o zaman içim rahatlayacak işte.ama benim belirtilerim iyiden iyiye çoğalmaya başladı her geçen gün değişiklikler oluyo bi değişik duygu.bu arada cuma günü eve giderken dayanamadım birde idrar testi aldım o çift çizgiyi görmem lazımdı yoksa içimde kalacaktı.henüz regli tarihime 5 gün olduğu için çıkmayabilir diye düşündüm ama çıktı gördüm yani çift çizgiyide 🙂 Allah'ım büyük Allah'ım sizlerede en kısa zamanda hatta hemencik yaşatsın tüm bu güzel duyguları inşallah....

Geri