bu ay bebek bekleyenler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beklenenbebis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tuvanna

merhaba herkese bende yeni uyeyim.benim adetimde 12 subatta gelecek ,ama duzensiz oldugum icin kesin o tarihi beklemiyorum pko var bende.rabbim herkesin gonlune gore versin.

canım öbür topikte yazmıştım sağolun derdime ortak olmuşsunuz, dündü adet günüm ya, bu sabah pembelik gördüm doğru günlerde çalışma yapmamıza rağmen çok moralim bozuldu. ama sabahtan beri kanamam yok bakalım, gelişmeleri yazarım.

kızlar merhaba, görüşmeyeli nasılsınız?epeydir giremiyorum hasta oldum ilaçta alamıyorum hala tam atlatamadım.evde dinleniyorum.mide bulantılarımda fena.

Tuna'cım en son 2 gün önce yazmışsın var mı bir gelişme merak ettim???

bir melek diliyorum geçmiş olsun canım benim ... bizde hala bıraktığın gibi birer melek diliyoruz hepimiz ama gelmiyor...

kendine dikkat et canım sabahları tuzlu şeyler yemeye çalış.olsun sen giremesende biz seni yaşatıyoruz burda🙂

öptüm şeker seni ve yaramaz melişimizi....

kızlar merhaba, görüşmeyeli nasılsınız?epeydir giremiyorum hasta oldum ilaçta alamıyorum hala tam atlatamadım.evde dinleniyorum.mide bulantılarımda fena.

Tuna'cım en son 2 gün önce yazmışsın var mı bir gelişme merak ettim???

mrb canım tşk ederim iyi olmaya çalışıyorum işte, merak edilmek güzel bir duygu ama adet gördüm maalesef yeni yeni toparlanıyorum yine öbür aya kaldım, diğer arkadaşlarla inş burda güzel müjdeler veririz. sana da geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine, çok yorulma, eşin destek olsun sana🙂 biz seni unutmayız bebişini ve seni ben de kocaman öpüyorum..

Geri