oh oh reglimiz başlamışta bitmiş bile kzımız çalışmaya başlamış bile inş.bu ay bebişide göbüşüne gelir diye diye getirirz inş. bebeğini canım🙂 sonu pek uymadı ama idare et🙂regl bitmiş hemen çalışmalara başlamışsın tatlım çok güzel istersen bu akşam çalış sen bilrisin fazlada yorma kendini çünkü 10.11.12.13.güzel ve sıkı çalışman gerekicek sen kendini ayarla boş geçmesin günlerin ok?
Fatosscum cevap yazışsın saol.Baktım çıkmıştın,sana soracaklarım vardı neyse.Benim kasıkları hala ağrıyo yaa yaklaşık 20 gün falan oldu.reglimbittiğinde ağrıda bitti demiştim ama dün yine başladı.sanırım lişkiden onra başladı.Kist olmasından çok endişeleniyorum.Bu ağrı hiç normal değil.normalde bu akşamda planlamıştım çalışmayı. hatta bi takvim yapmıştım ama bu ağrı varken ilişki doğru olur mu bilmiyorum.Kist falan varsa zararı varmıdır acaba.ne yapacağım bilmiyrum.doktor randevum cuma günü.önceden almıştım.umarım bişey çıkmaz ve sabahın köründe uyanıp ateş ölçme çabalarım boşa gitmez.Gerçekten çok tedirginim bugün.İnş korktuğum gibi değildir.