ayy çok sağol bitanem inş.gelir bu ay meleklerimiz ben evt 1-2 gün kaçırdım gibi ama bugün ağrım çok var kasıklarımda sanırım bugün yumurtladımmm benim hafif ağrılı geçer çünkü bakalım neyse ya kısmet se olur zaten
evet canım dün yumurtlaman gerçekleşmiş çok güzel artış olmuş zaten çalışmaların muhteşemmm harikasınnn şimdi 13.14.15.ve 16.günleri iyi değerlendir yine canımmm biraz daha sabır tabiki dayan sonra 2 günde bir falan yaparsınnn inş.gelicek bu ay melişin sen merak etme bu çalışmalara daha fazla dayanamıcak bak gör🙂
nurcum seninde reglin yeni bitmiş ve hemen çalışmalara başlamışsın kızzz ne güzelll canım benim istersen bu akşam çalış istersen kendini 10.gününden sonra hazırla ve çalışmalarını hızlandır derim canımmm inş.seni fazla yormadan gelicek bu ay melişin annesi
nurcum seninde reglin yeni bitmiş ve hemen çalışmalara başlamışsın kızzz ne güzelll canım benim istersen bu akşam çalış istersen kendini 10.gününden sonra hazırla ve çalışmalarını hızlandır derim canımmm inş.seni fazla yormadan gelicek bu ay melişin annesi
canım benim Allah razı olsun senide inşallah tatlım hayırlı evlatların olur hepimizin inşallah.bekliyoz ama bu ya takmıyorum kafama çünkü vardır bi hikmeti olmamasının da yeterki en uygun zamnda sağlıkla olsunlar.yorumun için çok teşekkürler canım.
saolasın hazalcım . yerleştimde çok şükür . ama buaralar yoğundum açamadım pc yi çok fazla canım . bende sizleri özledim canım saolasın.
sende Allaha emanet ol canım
zuzucum kusura bakma canım neolur dikkatimden kaçmış bitanem . acelemde vardı fazla kalamadım pc başında ondan görememmişim canım. yoksa atlarmıyım hiç canım . kırılma bana olurmu canım
16. gün yumurtan çatlamış zuzucum. yazmıştım önceki tablolarınada sanırım . şuan için ateşin güzel gidiyo . umarım düşmez.
çalışmalarına ise kafana göre takıl artık canım . istersen 21-22 çalış sonra 24-26 sen bilirsin