sağol efsuncum inş hayırlısı olsun cnm.yaa ben gün içindede ölçüyorum acayip yüksek 37.3 falan çıkıyo inş yüksek derecede regl olmuyomrumdur neyse hayırlısı olur inş
nurcum gün içersinde ölçmen seni yanıltmasın canım onun bir anlamı yok . umarım evet yüksek dereceyle regl olmuyosundur . şuan iyi gidiyor ateşin 0.1 derecelik düşüş , düşüş sayılmaz . 1-2 gün içinde tekrar düşmeye devam ederse ozaman düşmüş sayılır ateşin . şuan beklemedeyiz .ilk tablon olduğu ve regl dereceni bilmediğimiz için pek bişey söylenemez
umarım regl olmazsın canım
Sabah valla işe yetişme hazırlık telaşından pek yazamıyorum, olsun sen birgün sonranın yorumunu yap önemli değil, ateşim evet düşük sanırım bu ay da BOŞ, ne yapalım Allahtan herşey, kısmet ne zamansa belkide hiç kısmet değil.... bu arada testin herhalde pozitif çıktı senin canımcım, artık kesin değil mi? hamilesin yani?
tamam lalezarcım olsun .
nedemek canım belkide hiç kızmet değil. lütfen böyle şeyler düşünme . nerdeyse 2 sene bekledim bende . Rabbim vakti zamanı gelince nasip ediyor . sen umudunu hiçbir zaman yitirme sakın . bebişin er yada geç gelecektir canım . sabırlı ol çok dua et şu mübarek günlerde. bende sizlere dualar ediyorum . Rabbim enkısa zamanda kabul eder inşallah
evet canım kan testim sonuçlandı geçen perşembe kesin hamişim ama tabi birde normal olarak kesemizin görülmesi gerek ve kalp atışı falan .hamile kalmakla bitmiyo . endişe ve heyecan devam ediyo . umarım herşey yolunda gider . Rabbim enkısa zamanda sizlerede nasip edecek inşallah
nurcum ateşin düşmüş sayılmaz canım .ilerleyen günlerde düşmeye devam ederse ozaman düşüyo diyebiliriz ancak . yarına tekrar yükselebilir canım . 3 güne kadar az çok bişeyler netleşebilir ateşinin seyrine göre . umarım hamişsindir canım
nurcum gün içersinde ölçmen seni yanıltmasın canım onun bir anlamı yok . umarım evet yüksek dereceyle regl olmuyosundur . şuan iyi gidiyor ateşin 0.1 derecelik düşüş , düşüş sayılmaz . 1-2 gün içinde tekrar düşmeye devam ederse ozaman düşmüş sayılır ateşin . şuan beklemedeyiz .ilk tablon olduğu ve regl dereceni bilmediğimiz için pek bişey söylenemez
umarım regl olmazsın canım
hazalcım şimdilik ateşin sabitleşmiş gibi gidiyor canım ama beni sadece düşündüren regl derecen . umarım 36.5 ile regl olmuyosundur .
lalezarda 36.6 diye yazmıştı regl derecesini bana yüksek gelmişti sonraki günlerine göre derecesi ve bugün regl olmuş 36.3 ile . umarım sende 36.2 gibi bir dereceyle regl oluyosundur . ozaman ateşin çok güzel diyebilirim .
2 güne kadar belli eder kendini umarım hamişsindir
lalezarcım üzülme sakın canım . bir dahaki aya gelir bebişin inşallah canım . dualrım sizlerle canım . sende yeterki dualarını eksik etme.
bak bende geçen ay çok üzüldüm büyük ihtimalle bekliyodum ateşim düştü. 1gün boyunca ağladım ama boş yere kendimi üzmüşüm geçti gitti işte . bilemiyoruzki nezaman olacak bebişimiz diye tabi . ama çok şükür Rabbime buya hamişim . umarım sende bir dahaki aya hamiş olacaksın canım
sakın umudunu yitirme. bak enazından reglin düzenli bu çok güzel bişey . Allahın izniyle enkısa zamanda gelecektir bebişin sadece biraz sabır canım
hazalcım regl derecesi değişmez enfazla 0.1 derece oynar . sanırım geçen ay lalezar ilk defa ölçtüğünden bir sorun oldu . sanırım bu ateşi doğrudur. çünkü 36.6 banada yüksek gelmişti .
seninkide yüksek geliyo bana göre bence sen enfazla 36.3 ile regl olursun gibi geliyo . umarım ateşin bu dereceye düşmez tabide . beklicez bakalım mecburen
merhaba nurcum . ateşin düşmüş sayılmaz dert etme . önceki msj larımda yazdım yine canım . beklicez görücez . umarım dahada düşmez. heran çıkabilir tekrar . sen bunu düşünme
efsuncugum canim ya cok tsk agzindan bal damliyor vallahi insallah dedigin gibidir canim ama ben reglime bir veya iki hafta varken olmeye basladim ama bu tablolara yazmadim evde bir keita yazdim ve reglimden bir gun once ve regli olucam gun atesim 36.5 idi ve regli oldun reglimin ilk gunude bu tablolara yazdim bilemiyorumki canim ya bu kadarda sabit olmamasi lazim demi canim regli olunucaksa sabitlik benim kafami karistiriyor.