E elhi Üye Üye 21 Mart 2015 #1.371 Bida benim Ekli dosyalar Screenshot_2015-03-21-21-18-01.png 121,3 KB · Görüntüleme: 854
D Dişhekimi Üye Üye 21 Mart 2015 #1.373 Seninki de değişik 6. Günden sonra Artış var ama senin adet benimki gibi pek düzensiz değil bildiğim kadarıyla yumurtlamaya daha var gibi
Seninki de değişik 6. Günden sonra Artış var ama senin adet benimki gibi pek düzensiz değil bildiğim kadarıyla yumurtlamaya daha var gibi
E elhi Üye Üye 21 Mart 2015 #1.374 Evet var gibi yada oldu. Ama senin olmus gibi anladigim kadariyla. Ama erken degilmi
D Dişhekimi Üye Üye 21 Mart 2015 #1.375 Bazen adetliyken yumurtlama gerçekleşebiliyormuş herhalde bu ay öyle bişey oldu yine de bir Ümit bekliyorum işte belki 37 nin üzerine çıkar belki
Bazen adetliyken yumurtlama gerçekleşebiliyormuş herhalde bu ay öyle bişey oldu yine de bir Ümit bekliyorum işte belki 37 nin üzerine çıkar belki
D Dişhekimi Üye Üye 21 Mart 2015 #1.377 Evet öyle stres yada yorgunluktan olabiliyormuş senede bir falan bende de bu aralar stresten bol ne var
Evet öyle stres yada yorgunluktan olabiliyormuş senede bir falan bende de bu aralar stresten bol ne var
D Dişhekimi Üye Üye 21 Mart 2015 #1.378 Gelecek hafta sonuna kalmadan ne olacağı belli olur ya regl olurum yada ateşte 37 nin üzerinedoğru bir kıpırdanma olur umarım🙁 yani bekleyeceğiz her zamanki gibi
Gelecek hafta sonuna kalmadan ne olacağı belli olur ya regl olurum yada ateşte 37 nin üzerinedoğru bir kıpırdanma olur umarım🙁 yani bekleyeceğiz her zamanki gibi
E elhi Üye Üye 22 Mart 2015 #1.379 Su beklemek insani olduruyor ja beklerken KAC Aßlar geciyor zaman ucuyor. Ader ken olursa zaten iliskiye giremezsinki sacma
Su beklemek insani olduruyor ja beklerken KAC Aßlar geciyor zaman ucuyor. Ader ken olursa zaten iliskiye giremezsinki sacma