D Dişhekimi Üye Üye 11 Mart 2015 #1.251 Yok canım ne olacak sanki günlerdir bu konuyu araştırıyorum nerdeyse Kafayı yiyecem yardımcı olabildiysem ne mutlu
Yok canım ne olacak sanki günlerdir bu konuyu araştırıyorum nerdeyse Kafayı yiyecem yardımcı olabildiysem ne mutlu
E elhi Üye Üye 11 Mart 2015 #1.252 Tmm anladim cok tessekur ederim seninde kafani sisirdim sagol yardimlarin icin
E elhi Üye Üye 11 Mart 2015 #1.253 Ben de arastiriyorum AMA hep kafam karisiyor herhes baska birsey yaziyor
E elhi Üye Üye 12 Mart 2015 #1.254 Günaydın cnm ateşim bugün çıktı yine 38.7 29cu gün ve halen adetim yok karin agrim var tek
D Dişhekimi Üye Üye 12 Mart 2015 #1.256 Cnm çok sevindim Ateş'in yine çok yüksek karın ağrıların kasıklarda kasılma veya batma ( özellikle sağ tarafta) şeklinde mi
Cnm çok sevindim Ateş'in yine çok yüksek karın ağrıların kasıklarda kasılma veya batma ( özellikle sağ tarafta) şeklinde mi
E elhi Üye Üye 12 Mart 2015 #1.257 Evet ogle Boyle baska agriyor sanki kalbim kaziklarimda atiyor kipir kipir. Agriyor AMA cok degil cekilme var
Evet ogle Boyle baska agriyor sanki kalbim kaziklarimda atiyor kipir kipir. Agriyor AMA cok degil cekilme var
D Dişhekimi Üye Üye 12 Mart 2015 #1.258 Cnm rahim bebek in hazırlık yapıyor bu Ağrı ve kasılmalar o Yüzden göğsündeki dolgunluk da bu Yüzden süt için hazırlık
Cnm rahim bebek in hazırlık yapıyor bu Ağrı ve kasılmalar o Yüzden göğsündeki dolgunluk da bu Yüzden süt için hazırlık
D Dişhekimi Üye Üye 12 Mart 2015 #1.259 Cnm herşey istediğin gibi gidiyor eğer sonuç negatif çıkarsa çok çok şaşırırım
E elhi Üye Üye 12 Mart 2015 #1.260 Goguslerime. Asdirdim zaman icinde Boyle ay turkcesini bilmiyorum potelenme var AMA baya var