Ay kızlarrrr ne güzel kaynatmışsınız yaaa. Maşallah. Tam benim olmadığım saatler buradasınız çoğunuz. 🙂)) Süpersiniz. zuzuu inşallah hakkında hayırlısı hamileliktirrrrrrrrrr!!! Dualarım seninle.
Hoşşbulduk canımlarım benim..
Ay kızzz walla bu adamlara macun felan mı alsak yapsak.. Yazıkkk 🙂
Neyse inşallah dinlenme iyi gelmiştirrr ve inşallah yumurtan çatlamıştır veee inşallah bukadarrr yoğun çalışmanın karşılıgını alırsın dadlım....
Walla sen bizden daha cok calısıyorsun hem ev hem iş hem koca 😀 kolay değil walla 😀
Melekler bir öneride bulunabilir miyim? Ben henüz foruma tam alışamadığım için nasıl yapılır bilmiyorum ama. Ateş Tabloları diye bir bölüm açsak, oraya sadece tablo ve yorumlarını koysak ve burada da muhabbete devam etsek olabilir mi acep? Ne dersiniz güzeller?Böylelikle hem tablo koyan hem de yorumlayan daha az zorlanır.
Hoşbulduk şekerler. Ben öğretmenim. O yüzden genelde akşamları girebiliyorum. Valla bu arada ardı ardına çalışma yapmaktan acayip yoruldum yauwww! Çocuk yapmanın zor bişe olduğunu hiç aklıma getirmemiştimm! Canım çıktı kaç gündür... 😀
Hoşbulduk şekerler. Ben öğretmenim. O yüzden genelde akşamları girebiliyorum. Valla bu arada ardı ardına çalışma yapmaktan acayip yoruldum yauwww! Çocuk yapmanın zor bişe olduğunu hiç aklıma getirmemiştimm! Canım çıktı kaç gündür... 😀
😀 hehe öğrenmensiniz demek 😀 gündüz okuldaki cocuklarla uğraş akşamdaaa evdeki olacak cocuk için uğraş.. bacım snein işde zormuş.. Allah kolaylık versin canım....
ÖĞretmen kutsal bir meslek.. ne öğretmenisin canım ??? noktalama işaretlerine dikkat edildigine gore turkce felan olmalı ??? bende olmayan gzel turkcemm.. 😀
Hoşşbulduk canımlarım benim..
Ay kızzz walla bu adamlara macun felan mı alsak yapsak.. Yazıkkk 🙂
Neyse inşallah dinlenme iyi gelmiştirrr ve inşallah yumurtan çatlamıştır veee inşallah bukadarrr yoğun çalışmanın karşılıgını alırsın dadlım....
Walla sen bizden daha cok calısıyorsun hem ev hem iş hem koca 😀 kolay değil walla 😀
ah ah sorma canımmm gerçi siz evde olan bayanlarda aslında çok zor bir görevleri var iş yerinde insanın bi işi var ama evde birüsürü iş var insan hangisini yapayım diye çıldırıyo sizin işte kolay değil tabiki.ama çalışan baynlarda gerçekten zor yani sabah geliyorum akşam 6-6:30 çık eve git yemek yap bazen akşamdan yapıyorum ama herzman yapamıyorum tabiki
1 saat sonra kocan gelsin sofra kur kaldır. sonra benim kocamın boğazı hiç boş kalmaz habire bişeyler ister onu getir bunu götür ee saaat oldu 10 hergece böyle tabiki ban ayardımcı oluyo ama ne kadar olsa erkeğin yaptığı iş ne kadar olur sizce🙂ee bide haftada 2 akşam anneme gidiyorum iğnesi var şeker hastası insülün vuruluyo gidiyorum etrafını toparlıyorum yemeğini yediriyorum sonra eve git pestilim çıkıyo valla sonra egl o işi yap valla gerçekten bazen bunalıyorum ama bebeğim için herşeye değer ya napıyım