Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

tamam hayatım bu akşamda çalışcam sonra ara vericem değilmi?bu akşam da yapınca sonra yumurtlama günlerim bitiyomu ?

Fatoşcummm canım benim yaaaaa (bu akşamda çalışcam sonra ara vericem değilmi?)
bittimm ben bu cümleyeee... süper yaa ssüperr... kuzum okadarmı tak etti canınada 😀

Canım benim... 🙂 bu çalışmalar beni iğne ipliğe çevirecek... 😀
:meçhul:

kızlar şimdilik çıkmalıyım biraz evimle ilgilenmeliyim.tekrar gelcem.görüşürüz.öpüldünüz
aktif olucam ara ara gelir bakarım.

bittimm ben bu cümleyeee... süper yaa ssüperr... kuzum okadarmı tak etti canınada 😀

kız angel çıkcam çıkamadım bir türlü heee.
alemsin vallaaa:laugh::laugh:

:puha::kapiş: valla tak etti ya oda bişey değilde kocama utanıyorum artık söylemeyi sengi azmışımda gel ateşimi söndür gibi ne bileyim oda gülüyo bana bu sefer hatta geçen akşam saat bayağ bi ilerledi bakıyorum ondan hiç ses yok uykum geldi uyucam ama çalışmamız lazım deidm böyle olmıcak canım dedim saatin pilini yenimi değiştirdin çok güzel hızlı ilerliyo dedim heee evet canım dedi çekmecede vardı aldım dedii ve jeton düştü hemen televizyonu kapattı sonra....................
yani bazen böyle tarflarıda olabiliyo bu sefr kendimi çok kötü hissediyorum napıyım

:puha::kapiş: valla tak etti ya oda bişey değilde kocama utanıyorum artık söylemeyi sengi azmışımda gel ateşimi söndür gibi ne bileyim oda gülüyo bana bu sefer hatta geçen akşam saat bayağ bi ilerledi bakıyorum ondan hiç ses yok uykum geldi uyucam ama çalışmamız lazım deidm böyle olmıcak canım dedim saatin pilini yenimi değiştirdin çok güzel hızlı ilerliyo dedim heee evet canım dedi çekmecede vardı aldım dedii ve jeton düştü hemen televizyonu kapattı sonra....................
yani bazen böyle tarflarıda olabiliyo bu sefr kendimi çok kötü hissediyorum napıyım
:puha:harikasınız yaaa ne diym.bende daha çıkıcam yaniii.e hadi çıktım gelirim geneee

eee çık artık diyosunuzdur şimdiii🙂

Geri