Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

bende ilk defa yapıcam kelebekcim senin dediğini uygulayayım düşünüyordum nasıl yaparım diye tabi 2güne kadar gelmezse kırmızılar efsuncumda olmasa ne yapardık bilmem herşeyi ona danışıyoruz ben mesleğini merak ettim hemşiremi yoksa🙂🙂

önem vermen güzel caım . bravo yani .zuzucum olsun canım annen ne bilcek çalışma yapmak zorunda olduğunuzu . hayırlısı olsun. sen kendine dikkat etr ağır bişey kaldırma ne olur ne olmaz

inşallah regl olmazsın haidicim . yarın ölç ama . eğer regl olucaksan regl dreceni bilelim canım önemli . ama umarım gerek kalmaz hamişsindir inşallah . hakkında hayırlısı olsun

fatoşum ateşin yükslmiş canımcım inşallah düşmicekte . çok güzel gidiyor. umarım yarında yüksek çıkar da bize enyakın zamanda güzel haberi verirsin canım

haidicim yarın ölç yaz ateşini buraya ben sana derim canım test yap şu gün veya yapma diye . inşallah yüksek çıkar ateşin ve hamiş olursun canım.
saol canım buarada elimden geldiğince bildiğim kadarıyla herzaman yardımcı olmaya çalışırım canım nedemek.
buarada hemşire değilim canım 🙂 su ürünleri mühendisiyim. bende 8 aydır ateşimi ölçüyorum ve bu konuyu çok araştırdığım için , onedenle biraz bilgilendim canım .

Yaaaaa 🙁 Canım o kadar çok duygulandırdın ki beni... Çok teşekkür ederim.. Sayfaları okurken bu sayfayı atlamışım yauw.. Yeni gördüm. Çok saol tatlım yaaaaaa... Bayıldım şiire... Dualarının hepsi için AMİNNN diyorum.

Efsuncum valla onca yazılanı okurken canım çıktı kuzum yaa. Ki seni hiç düşünemiyorum. Tabloları zor buluyorsundur. İstersen Ateş Tabloları adı altında başka bir başlık aç. Orada rahat rahat değerlendirirsin tabloları. Ne dersin?