Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eee kolay değil normaldir canım ya .... şeyy canımm bişey daha sorucam ben idrar testi yaparken bi plastik pet şişeyi kesiyorummm yarısını temizliyorum onu.sonra o kaptan alıyorummm eğer ayıp olmazsa sen nasıl yaptın yani neyin içine koydunnn canımmm yani sağlıklısı hangisi olur acep?
slm arkadaşlar, annemden yeni geldik, biraz ağrım var..
Angelım d. günün kutlu olsun canım, sağlıkla nice mutlu ve bebişli yıllar dilerim sana...
Bu sabah ölçtüm ateşimi Efsuncum 35,92 P.teside 35,88 di, bi dün unutmuşum
tamam canım tekrar geçmiş olsun . ölçmeye devam canım . umarım en kısa zamanda çalışmalara başlarsın . bugün 16. günün çalışabilirsen 20. güne kadar çalış canım yoksa yorma kendini iyice bir iyi ol sonra devam edersin canım . önmeli olan şimdi çncelikle iyi olman . acil şifalar dilerim
gülcüm öncelikle rahat olmaya çalış canımmm.düşmemiş sayılır halen ateşin. umarım bir sorun yoktur . hamiş değilsenki inşallah hamişsindir .ama değilsen umarım biran önce regl olursun canım. rahatlar kafan enazından . tahlillerde çıkmıyo ama Allah bilir yinede canım . hakkında hayırlısı olsun
eee kolay değil normaldir canım ya .... şeyy canımm bişey daha sorucam ben idrar testi yaparken bi plastik pet şişeyi kesiyorummm yarısını temizliyorum onu.sonra o kaptan alıyorummm eğer ayıp olmazsa sen nasıl yaptın yani neyin içine koydunnn canımmm yani sağlıklısı hangisi olur acep?
Canım ben de neye koysam neye koysam diye uyuz oldum kendi kendime. Ondan bir gün önce pikniğe gittik pet bardak almıştık marketten. Ondan arttı. Onu kullandım. Zaten testin içinde öyle yazıyor. Temiz bir plastik ya da cam kaba koyun diyor. Ben direk yaparken onu doldurdum. Çünkü efsun ilk çıkan değil de orta idrarınla yap demişti. 😀
Canım ben de neye koysam neye koysam diye uyuz oldum kendi kendime. Ondan bir gün önce pikniğe gittik pet bardak almıştık marketten. Ondan arttı. Onu kullandım. Zaten testin içinde öyle yazıyor. Temiz bir plastik ya da cam kaba koyun diyor. Ben direk yaparken onu doldurdum. Çünkü efsun ilk çıkan değil de orta idrarınla yap demişti. 😀