Selam meleklerim nerelerdesiniz .. aa neden beni burda yalnız bıraktınızz dogum gunumdee.. pff yaaa nerdesinizz.. hadiii çıkınortaya bakayım dadlularrr....
Buarada bugun dogum gunum ve dogum gunumu kutlayan butun arkadaslarıma cok ama cok teşekkür ediyorum ... Allah hepinizden razı olsun.. MuCuXxXXxXXxxx.. fatoşcum pastada sperrrr duruyooOoOo wallaa bugun rejim mejim gok 😀 hersey serbest...
Cnım arkadaslarım bugun kan tahlili yaptırdım vee sonuc 0... koccaaaamann bir sıfırrr.. yani gebeliiiik mebelikkk gokkk.... doktora yasadıklarımıada yazdım bolee bolee dedim ateş olcuyorum felan dedimm.. pskolojikmen gecikme yasıyorsundur dedii.. adet duzensizligin varmıdır dedi tedavi oldunmu dedi bende hiç problemim yok en son tahliller yaptırdım vee herseyin gayet ii oldugunu soledilerr dedim.. sonra sonuclarımıda aldım tekrar doktora gittim ve oda onayladı neyse bekle bakalım dedi herangi bir sey olmassa tekrar gelirsinn dedii..
artı koca karı yontemi ilee karnımaa baktıı bole elleri ile bastırrr ve doktor aramızda kalsın normaldee uygulanan bir prosüdür değil ama kıyamadım sana dediii.. gebelik yok giibii dediii.. yanii kızlar bu ay adetim sadece geciktiii dogum gunu hediyem olamadı bizee.. neyse hayırlıs olsun... bidaki ayı beklerim artıkk ne olacakkk...