Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

Selam meleklerim nerelerdesiniz .. aa neden beni burda yalnız bıraktınızz dogum gunumdee.. pff yaaa nerdesinizz.. hadiii çıkınortaya bakayım dadlularrr....
Buarada bugun dogum gunum ve dogum gunumu kutlayan butun arkadaslarıma cok ama cok teşekkür ediyorum ... Allah hepinizden razı olsun.. MuCuXxXXxXXxxx.. fatoşcum pastada sperrrr duruyooOoOo wallaa bugun rejim mejim gok 😀 hersey serbest...
Cnım arkadaslarım bugun kan tahlili yaptırdım vee sonuc 0... koccaaaamann bir sıfırrr.. yani gebeliiiik mebelikkk gokkk.... doktora yasadıklarımıada yazdım bolee bolee dedim ateş olcuyorum felan dedimm.. pskolojikmen gecikme yasıyorsundur dedii.. adet duzensizligin varmıdır dedi tedavi oldunmu dedi bende hiç problemim yok en son tahliller yaptırdım vee herseyin gayet ii oldugunu soledilerr dedim.. sonra sonuclarımıda aldım tekrar doktora gittim ve oda onayladı neyse bekle bakalım dedi herangi bir sey olmassa tekrar gelirsinn dedii..
artı koca karı yontemi ilee karnımaa baktıı bole elleri ile bastırrr ve doktor aramızda kalsın normaldee uygulanan bir prosüdür değil ama kıyamadım sana dediii.. gebelik yok giibii dediii.. yanii kızlar bu ay adetim sadece geciktiii dogum gunu hediyem olamadı bizee.. neyse hayırlıs olsun... bidaki ayı beklerim artıkk ne olacakkk...

kız sen asıl bizi yanlız bıraktınnn nerdesin bakimm sen ya aaaaa kızım ya aklımız sende kaldı heralde dedim bu parti yapıyo unuttu bizi göyağ pasta yicektik ama sen yoktunnnn.neyse sonuçlar yine negatif he napalımmm kısmet böyleymişşş be canımmmm allahtan ümit kesilmezzzz bi dahaki ay belki tutturursun canım ya napalımmmm

angel malesef hamile değilmiş 🙁 ma inşallah diğer aya olacak sonuçta bir sorun yok bu güzel haber

yok daha yapmadım canım bneim daha varya ne zamn geliceğini bilmediğim için bişey diyemiyorummm yani 30-31 e kadar beklicemmm canımmm

anladım hakında hayırlısı ne ise o olsn bende yarın normalde ama mevsim değişiminde gecikmeler olabilir diyorlar pazara kadar olurum ama 30 31 gibi

anladım hakında hayırlısı ne ise o olsn bende yarın normalde ama mevsim değişiminde gecikmeler olabilir diyorlar pazara kadar olurum ama 30 31 gibi

inş. Sende de bi umut vardır canımmm bekle bakalımmm pazartesi olmazsa test yaparım şayet gelmezse ve ateşim yüksek kalırsa

Flowers%20(27).gif

ay canlarım bn burdayım 😀 geldim iştee bugun benim dogum gunum azcık şımarıkkımm.. 😀 laa laa laaaa 😀

Geri