güzelim geçer geçer ama seninde ömründen ömür geçer o gelene kadar şimdi söyliceklerimi lütfen yanlış anlamayın arkadaşlar benim 6 aylık bi ilişkim vardı herşey çok güzel gidiyordu ta ki o askere gidene kadar acemi birliği izmir bornova'ya çıkmıştı her neyse gitti tabi ben her gün tlf başında bekliyorum bugün arar yarın aricak filan gbisiden...ben böyle günlerce tlf başında beklerken taaaa bir buçuk ay sonra aradı beni çok sevinmiştim aramasına dünyalar benim olmuştu resmen... fakat ilgimi çeken bi taraf vardı bana soğuk davranması tlf da çok soğuk konuşuyordu benimle her neyse buna da göz yumdum ta ki izne gelene kadar ne aradı ne başka bişey 9 ağustosta izne geldi buluştuk neden soğuk davrandıgını sordum ki ben de soğumuştum artık arkamda binlerce kişi ailesini aricak da bilmem ne de senle konuşamazdım hiç aramasaydın dedim bi şekilde değişt konu sonra sözü ayrılıga getirdim ve bitti hayatımın en büyük yanlışını yaptıgımı düşünüyorum ve onu hala köpekler gibi seviyorum beni hergün arıyo affet ie şu gurur yok mu gurur insanın elini bağlıyo... şu anda da izmir de yapıyo askerliğini yani usta birliği de izmir...