..asker yarim...

ayy cok sevindim canım benimm
ayyy gercektenn adınaa cook ama cokk sevindim şikerimm dayan gececek bu günlerr allahım senii sevdiğine bagışlasın hakanını da rabbim sana bagışlasınn aminnnnnnnnnnnn......

ayy cok sevindim canım benimm
ayyy gercektenn adınaa cook ama cokk sevindim şikerimm dayan gececek bu günlerr allahım senii sevdiğine bagışlasın hakanını da rabbim sana bagışlasınn aminnnnnnnnnnnn......

gamselim çok saol güzel dileklerin için bitanemm.arayınca okadar mutlu oluyorum ki aramayıncada beş karış suratla geziyom evde 😀 rabbim gökhanınıda sana bağışlasın..sende beklicen yakında asker yolu..şimdiden sabır versin..askere gitmeden bol bol görüşün bence sana tavsiyem 😀.... bu günlerin geçicek hiiç üzülmee bitanemm...

şiker beğendi askerimin günlüğüne yazdım 😀

olmuyorr be hayatımm 1:5 ayı kaldııı ... nese yaa senn hep böle mutlu ol canımm hakanınlaa bugünler gececk bilirimm o mutlulugu da oo suratı ne diyeyimm allahım gönlünden geceni sana versinn birtanem....inşş gecer şikerimmm .... aminnn...canım ...aminn....

amin canım inş geçer..rabbim onun askerliğnin bitmesini görmeyi nasip etsin bana...canım senin için sadece zaman..ne güzel arıyor konuşuyorsunuz o bile güzel sevmese hiiç aramazz bile..sadece sabırlı oll gamseliim benimm..

amin canım benimm ...
tamam birtanem sabırlı olmaya calışıyorummm deniyorumm bişeyler içinnn işteee...
kendine cokkk iii bakk kocamann öpüyorum senii canımm...