sudembeyaz Daimi Üye Üye 18 Ekim 2011 #405 *şiker*' Alıntı: 25 ERZURUM Genişletmek için tıkla ... heyo heyo canımmmmmmm şikerimmm artık geriye doğru sayabiliriz...son 25 gün
*şiker*' Alıntı: 25 ERZURUM Genişletmek için tıkla ... heyo heyo canımmmmmmm şikerimmm artık geriye doğru sayabiliriz...son 25 gün
*şiker* Yeni Üye Üye 18 Ekim 2011 #407 sudembeyaz' Alıntı: heyo heyo canımmmmmmm şikerimmm artık geriye doğru sayabiliriz...son 25 gün Genişletmek için tıkla ... ayy heyecann bastıı beniiii yaaaaaaaa holeyyyyyy 24 oldu 😀
sudembeyaz' Alıntı: heyo heyo canımmmmmmm şikerimmm artık geriye doğru sayabiliriz...son 25 gün Genişletmek için tıkla ... ayy heyecann bastıı beniiii yaaaaaaaa holeyyyyyy 24 oldu 😀
*şiker* Yeni Üye Üye 18 Ekim 2011 #408 11.11.2011 bu tarihi asla unutmucammm..bu tarihte YANIMDASIN..SENİİ ÇOKK ÖZLEDİMMMMMMMMM
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 18 Ekim 2011 #409 😉 ben ve kızım geldik.. bizim şafakta 15 😉) yok yok 14 😉)))
*şiker* Yeni Üye Üye 19 Ekim 2011 #410 AuSSie-AnGeL' Alıntı: 😉 ben ve kızım geldik.. bizim şafakta 15 😉) yok yok 14 😉))) Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinizz bebişinle sayfama..nerelerdesinn senn ..doğurdun sandımm 😀 aayy şafak azalmış senin..Rabbim hayırlı doğumlar versin bitanem..ayy şimdi ne heyecan vardır sende...
AuSSie-AnGeL' Alıntı: 😉 ben ve kızım geldik.. bizim şafakta 15 😉) yok yok 14 😉))) Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinizz bebişinle sayfama..nerelerdesinn senn ..doğurdun sandımm 😀 aayy şafak azalmış senin..Rabbim hayırlı doğumlar versin bitanem..ayy şimdi ne heyecan vardır sende...