gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 19 Aralık 2010 #71 gızzz sucremm sen galiba bişey istemiyorsunn oyy bak şimdi seni cok sevdimm....( hep seviyordum tabi cicim ) benn hımmmm .....koskoca bir oyuncak ayı istiyorumm.... bakalım kim getircek bana....
gızzz sucremm sen galiba bişey istemiyorsunn oyy bak şimdi seni cok sevdimm....( hep seviyordum tabi cicim ) benn hımmmm .....koskoca bir oyuncak ayı istiyorumm.... bakalım kim getircek bana....
suCre Daimi Üye Üye 19 Aralık 2010 #72 Bende seni gocaman seviyorum canım benim al bakalım oyuncak ayıcığın... Bendee hımmm kahve istiyorum nescafe olsun...
Bende seni gocaman seviyorum canım benim al bakalım oyuncak ayıcığın... Bendee hımmm kahve istiyorum nescafe olsun...
RefRa Daimi Üye Üye 20 Aralık 2010 #74 Sen bi tane minik kedi istedin ben sana kucak dolusu getirdim abla seç beğen al...🙂 Bende dondurma istiyorum 🙂
Sen bi tane minik kedi istedin ben sana kucak dolusu getirdim abla seç beğen al...🙂 Bende dondurma istiyorum 🙂
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 21 Aralık 2010 #78 al canım afiyetce yee.... ben güzel şöle tek taş bir yüzük istiyomm bakem bu defa kim alacak...
suCre Daimi Üye Üye 22 Aralık 2010 #80 Al tatlımm uğur böcüklerin... Bende mutluluk resmi istiyorum...