yarennnnnnn Hamiş Melek 22 Aralık 2010 #82 ben den bir şey istememişin canım ben sana yılbaşı hediyesi gönderiyim altaki arkadaşım sende bana son model bir araba getir🙂 Son düzenleme: 24 Aralık 2010
ben den bir şey istememişin canım ben sana yılbaşı hediyesi gönderiyim altaki arkadaşım sende bana son model bir araba getir🙂
juju Yeni Üye Üye 25 Aralık 2010 #83 begenmişindir umarım canım altaki sende bana bir demek kırmızı gül yollarmısın canım
RefRa Daimi Üye Üye 26 Aralık 2010 #84 Buyur ablam gülün... Bende papatya istiyorum sıradaki arkadaşımdan...🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 26 Aralık 2010 #85 ayyy canlarım benim hepinize tşk ederim süpriz oldu bu kadar cok 🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 26 Aralık 2010 #86 Hayalime🙂 suCreme.. 😀 jujum buda senin kelebeğin ... Çok çok tşk ederim kızlar canlarım benim biraz geç kaldı ama kusuruma bakmayın.. Bende bir iğne ve dikiş ipi istiyorum etegimin yırtmacı söküldüde🙂🙂
Hayalime🙂 suCreme.. 😀 jujum buda senin kelebeğin ... Çok çok tşk ederim kızlar canlarım benim biraz geç kaldı ama kusuruma bakmayın.. Bende bir iğne ve dikiş ipi istiyorum etegimin yırtmacı söküldüde🙂🙂
seyda seyda Yeni Üye Üye 26 Aralık 2010 #87 işte canım benim iğnen ve dikiş ipliğin hemde takım halinde :örgü::örgü::örgü: hmmmmmm bende alttaki arkadaştan gülen yüzler istiyorum🙂🙂
işte canım benim iğnen ve dikiş ipliğin hemde takım halinde :örgü::örgü::örgü: hmmmmmm bende alttaki arkadaştan gülen yüzler istiyorum🙂🙂
suCre Daimi Üye Üye 27 Aralık 2010 #90 Al canım siyah gülün buarada mutluluk resimleri çok güzel tşkler cicim .... Bende çok acıktım şöyle güzel bir tabak sarmaya hayır demem valla🙂
Al canım siyah gülün buarada mutluluk resimleri çok güzel tşkler cicim .... Bende çok acıktım şöyle güzel bir tabak sarmaya hayır demem valla🙂