yarennnnnnn Hamiş Melek 27 Aralık 2010 #91 buyur canım afiyet olsun alltaki arkadaşım bana köpüklü bir ayran getirebilirmi🙂
RefRa Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #93 Benden bişey istememişsin ama benden sana minik bi hediye canım...🙂 Bende minik köpekler istiyorum...🙂
Benden bişey istememişsin ama benden sana minik bi hediye canım...🙂 Bende minik köpekler istiyorum...🙂
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 28 Aralık 2010 #94 umarım begendin köpeciklerinii canımm.... bendee aşkıma sarıldıgımm güzel bir resim istiyorum....
juju Yeni Üye Üye 30 Aralık 2010 #95 canım kendi remimi veriyim sana umarum beyenirsin bende gemi resmi istiyorum
RefRa Daimi Üye Üye 30 Aralık 2010 #96 Buyur canım gemin hayırlı olsun bigün bize de bi tur attırırsın artık 🙂 Alttaki arkadaşımda bana aşk resimleri getirebilir mi acep...🙂
Buyur canım gemin hayırlı olsun bigün bize de bi tur attırırsın artık 🙂 Alttaki arkadaşımda bana aşk resimleri getirebilir mi acep...🙂
CoLoRfuL~~éCém Yeni Üye Üye 30 Aralık 2010 #97 https://www.amaney.com aL ablacım Aşk resmn bende bi taktir belgesi istiyorum😀 Son düzenleme: 30 Aralık 2010