miss angel Yeni Üye Üye 21 Haziran 2010 #51 evet benden bi külah dondurma resmi istesem acaba meleklerm benm için bulablr mi🙂???
miss angel Yeni Üye Üye 22 Haziran 2010 #53 ama cnm sen benden bişy istememşn ki🙂 dur ben isteyim😀 bi tektaş istyrm
suCre Daimi Üye Üye 18 Aralık 2010 #54 Buyur canım en kocamanından bi tek taş... hımm ben ne istesem sıcak bir bardak çaya hayır demem valla....
Buyur canım en kocamanından bi tek taş... hımm ben ne istesem sıcak bir bardak çaya hayır demem valla....
RefRa Daimi Üye Üye 18 Aralık 2010 #55 Getirdim abla gel içelim birlikte birisi de yanına simit getirse hiçte fena olmazdı dimi...🙂 Simit istiyorum bende...🙂🙂🙂🙂
Getirdim abla gel içelim birlikte birisi de yanına simit getirse hiçte fena olmazdı dimi...🙂 Simit istiyorum bende...🙂🙂🙂🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 18 Aralık 2010 #57 Buyur canım afiyet olsun🙂 Bende kocaman bir SERHAT yazısı ıstıyorum afilli falan olcak nerden bulursun bul yada nasıl yaparsan yap banene 🙂
Buyur canım afiyet olsun🙂 Bende kocaman bir SERHAT yazısı ıstıyorum afilli falan olcak nerden bulursun bul yada nasıl yaparsan yap banene 🙂
juju Yeni Üye Üye 18 Aralık 2010 #59 inşallah beyenirsin canım anca bu kadar buldum bende kelebek istiyorum ama mavi renkli olsun lütfen
HaYaL Daimi Üye Üye 18 Aralık 2010 #60 yazılı All baaalım balım bu olur mu. Ben de profiterol istiyorum .😀