handanca Daimi Üye Yönetici 28 Ekim 2008 #31 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım Elbette. hoşgeldin aramıza:d045:
M mehtaplale Yeni Üye Üye 29 Ekim 2008 #32 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım hoşbulduk 🙂))))))))))
diydem Yeni Üye Üye 31 Ekim 2008 #33 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım 🙂merabalar ben de ankaralıyım ayrıca yeni ve ufak bi melek'im beni alırmısınız aranıza
Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım 🙂merabalar ben de ankaralıyım ayrıca yeni ve ufak bi melek'im beni alırmısınız aranıza
handanca Daimi Üye Yönetici 31 Ekim 2008 #34 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım elbette alırız canım yaa.... hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn :d045::minik:
Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım elbette alırız canım yaa.... hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn :d045::minik:
N nebeli Yeni Üye Üye 14 Mart 2009 #35 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım merhaba ben hem sitede hem de ankara da yeniyim beni de aranıza alır mısınız ankarada pek kimseyi tanımıyorum benimde arkadış olurmusunuz melekler...
Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım merhaba ben hem sitede hem de ankara da yeniyim beni de aranıza alır mısınız ankarada pek kimseyi tanımıyorum benimde arkadış olurmusunuz melekler...
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 16 Mart 2009 #36 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım Merhaba bende Ankaralıyım ve Ankarada ikamet etmekteyim... Bütün Ankaralılara ve Bütün meleklere selam olsun...
Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım Merhaba bende Ankaralıyım ve Ankarada ikamet etmekteyim... Bütün Ankaralılara ve Bütün meleklere selam olsun...
gönülll Yeni Üye Üye 29 Mart 2009 #37 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım selam melekler doğma büyüme ankaralıyım.tüm ankaralıları çooooooooOOOOOOOOOOok seviyorum
Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım selam melekler doğma büyüme ankaralıyım.tüm ankaralıları çooooooooOOOOOOOOOOok seviyorum
deli kız Yeni Üye Üye 29 Temmuz 2009 #39 slm kızlar bende dogma buyume buralıyım ve sıteye deılsede aranıza yenı katıldım allah nasıp ederse bebegımıde ankaralı yapcagım:esra:
slm kızlar bende dogma buyume buralıyım ve sıteye deılsede aranıza yenı katıldım allah nasıp ederse bebegımıde ankaralı yapcagım:esra: