TİTAN
*Melekler Mekanı*
Şu anda aşağı yukarı 2 aylık olan Müezza, hala bir bebek. Bu yüzden de dişleri kaşınıyor ve annesiyle oynar gibi ısırarak ve hafiften tırmalayarak oynamaya çalışıyor-du. Du diyorum zira geldiği günden bu yana "hayır" komutlarımız ve elimizle oynamak istediğinde geri duruşumuz sayesinde artık tırmıktan ziyade pati atıyor. Yani ebelemece oynuyoruz.🙂 Tabi arada bir iki ısırık ya da ufak tırmıklar kaçınılmaz oluyor ama en azından nette yaptığım araştırmalarda okuduğum onlarca tırmık ya da ısırık izinden bir tane dahi yok hiç birimizde. Size tavsiyem "hayır " komutunu öğretmeniz. Bu komut köpeklerde son derece işe yaradığı gibi tecrübe ettiğime göre kedilerde de yarıyor. Bir de kesin ve net bir "şşştt" de, yapmasını istemediğiniz hareketlerde kurtarıcınız olabilir. 🙂
Hee, bazı kedi sahipleri su tabancasının da iyi bir fikir oldupğunu söyleseler de, her dakika elinizde tabanca ile gezemeyeceğinizden, o görmeden suyu sıkmanın zorluğundan (zira o suyun sizin tarafınızdan geldiğini bilmemesi gerekiyor) ve de her tarafı su içinde bırakma probleminden dolayı bana pek sıcak gelmedi 🙂
Hee, bazı kedi sahipleri su tabancasının da iyi bir fikir oldupğunu söyleseler de, her dakika elinizde tabanca ile gezemeyeceğinizden, o görmeden suyu sıkmanın zorluğundan (zira o suyun sizin tarafınızdan geldiğini bilmemesi gerekiyor) ve de her tarafı su içinde bırakma probleminden dolayı bana pek sıcak gelmedi 🙂