oya Yeni Üye Üye 13 Haziran 2008 #21 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım bende ankarada ikamet etmekteyim:clap2:
handanca Daimi Üye Yönetici 14 Haziran 2008 #22 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım hoşgeldin aramızaaaaaaaaaa 😛arty:
asi deniz Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2008 #23 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım bende ankara lıyım 44 yaşındayım bülbül deresinde oturuyorum hakikaten buluşalım bir yerlerde güzel olur
Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım bende ankara lıyım 44 yaşındayım bülbül deresinde oturuyorum hakikaten buluşalım bir yerlerde güzel olur
asi deniz Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2008 #24 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım ben biraz geç yazdım siz belkide buluştunuz bile
handanca Daimi Üye Yönetici 7 Temmuz 2008 #25 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım yok valla daha buluşmadık🙂 hoşgeldin bu aradaa
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2008 #26 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım kız daha ne bulusması..bı coğalalım... hakıkı anagarılıyız....
Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım kız daha ne bulusması..bı coğalalım... hakıkı anagarılıyız....
handanca Daimi Üye Yönetici 15 Temmuz 2008 #27 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım bencede çoğalalım. bi tarih belirleriz sonra🙂
M mehtaplale Yeni Üye Üye 27 Ekim 2008 #28 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım merhaba, ben ankaralı değilim ama ankarada yaşıyorum,,,
handanca Daimi Üye Yönetici 27 Ekim 2008 #29 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım olsun hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmm🙂:d045:
gizemlisu Yeni Üye Üye 28 Ekim 2008 #30 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım merhaba bende 41 yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum, ilerleyen tarihlerde katılabilirim neden olmasın...🙂
Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım merhaba bende 41 yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum, ilerleyen tarihlerde katılabilirim neden olmasın...🙂