AYTASI Aktif Üye Üye 21 Nisan 2009 #191 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Kutsi sanirim Ayrılmak zor vazgeçsen de Bu aşk bizim görmesen de
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Kutsi sanirim Ayrılmak zor vazgeçsen de Bu aşk bizim görmesen de
kaprisli Yeni Üye Üye 23 Nisan 2009 #192 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo bilemedim Mevsimler geçerken temmuz gelir giderken Çok istedim yanımda sen yoktun Yıllar binler olmuş adaletin kaybolmuş O yeşil gözlerinde ben yoktum
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo bilemedim Mevsimler geçerken temmuz gelir giderken Çok istedim yanımda sen yoktun Yıllar binler olmuş adaletin kaybolmuş O yeşil gözlerinde ben yoktum
PaSikA Yeni Üye Üye 23 Nisan 2009 #193 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Umut Kaya Ben özledim galiba seni Bu yüzden bu kadar sitemlerim Sen üzülme Acıdan bu sözlerim Karsımda görsem dolar gözlerim
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Umut Kaya Ben özledim galiba seni Bu yüzden bu kadar sitemlerim Sen üzülme Acıdan bu sözlerim Karsımda görsem dolar gözlerim
kaprisli Yeni Üye Üye 23 Nisan 2009 #194 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Murat Boz akşama doğru azalırsa yağmur kız kulesi ve adalar Ah burda olsan çok güzel hala istanbul'da sonbahar
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Murat Boz akşama doğru azalırsa yağmur kız kulesi ve adalar Ah burda olsan çok güzel hala istanbul'da sonbahar
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 5 Temmuz 2009 #195 TeoMan 🙂 yaktın sevgi denen duyglarımı yıktın dağlar gibi umutlarımı çaldın bu günümü yarınlarımı gel canımıda al acımıyorsan......
TeoMan 🙂 yaktın sevgi denen duyglarımı yıktın dağlar gibi umutlarımı çaldın bu günümü yarınlarımı gel canımıda al acımıyorsan......
IdriL Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2009 #196 dj akman mış.. kopya çektim 🙂 gözlerin boşluğa dalıp gider sahipsiz bakışların benim olsun isterim.. sırlarım acıdan ağlar örer kendi kayboluşlarım sende dursun isterim...
dj akman mış.. kopya çektim 🙂 gözlerin boşluğa dalıp gider sahipsiz bakışların benim olsun isterim.. sırlarım acıdan ağlar örer kendi kayboluşlarım sende dursun isterim...
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 5 Temmuz 2009 #197 IdriL' Alıntı: dj akman mış.. kopya çektim 🙂 gözlerin boşluğa dalıp gider sahipsiz bakışların benim olsun isterim.. sırlarım acıdan ağlar örer kendi kayboluşlarım sende dursun isterim... Genişletmek için tıkla ... degil ama tatlim, onu güllü okuyor 🙂🙂🙂
IdriL' Alıntı: dj akman mış.. kopya çektim 🙂 gözlerin boşluğa dalıp gider sahipsiz bakışların benim olsun isterim.. sırlarım acıdan ağlar örer kendi kayboluşlarım sende dursun isterim... Genişletmek için tıkla ... degil ama tatlim, onu güllü okuyor 🙂🙂🙂
IdriL Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2009 #198 aa google de onun adı çıkmıştı ama .. pardon melekçim .. sen bi daha sor o zaman
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 5 Temmuz 2009 #199 IdriL' Alıntı: aa google de onun adı çıkmıştı ama .. pardon melekçim .. sen bi daha sor o zaman Genişletmek için tıkla ... yok tatlim önemli degil 🙂🙂 simdi buldun iste 🙂
IdriL' Alıntı: aa google de onun adı çıkmıştı ama .. pardon melekçim .. sen bi daha sor o zaman Genişletmek için tıkla ... yok tatlim önemli degil 🙂🙂 simdi buldun iste 🙂
IdriL Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2009 #200 🙂 ok melekçim.. o zaman oyunda kopukluk olmasın ben şarkımı buraya tekrar yazıyım devam etsin .. gözlerin boşluğa dalıp gider sahipsiz bakışların benim olsun isterim.. sırlarım acıdan ağlar örer kendi kayboluşlarım sende dursun isterim...
🙂 ok melekçim.. o zaman oyunda kopukluk olmasın ben şarkımı buraya tekrar yazıyım devam etsin .. gözlerin boşluğa dalıp gider sahipsiz bakışların benim olsun isterim.. sırlarım acıdan ağlar örer kendi kayboluşlarım sende dursun isterim...