ms_enemy Yeni Üye Üye 20 Ocak 2008 #21 Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et evetttttttt doğruu tahminnn 🙂 alttaki sende bjk lisin dimi 😀
Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et evetttttttt doğruu tahminnn 🙂 alttaki sende bjk lisin dimi 😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 20 Ocak 2008 #22 Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et bilemedun alttaki beşiktaşmidur
suskun_gız Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #23 Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et hee BEŞİKTAŞLIYIM ALTDAKI GALATASARAYLIDIR
PaSikA Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #24 Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et evet alttaki trabzonsporlu olabilirmi
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 21 Ocak 2008 #25 Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et olmadi yine 🙂 alttaki fenerlimi acaba ???
ms_enemy Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #26 Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et hayırrrrrr alttakiii sen gs limisn?
PaSikA Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #27 Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et evet alttaki kesin fenerli
esena Aktif Üye Üye 21 Ocak 2008 #28 Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et tutmadı en büyük g alatasaray alttaki beşiktaşlı Son düzenleme: 21 Ocak 2008
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 24 Ocak 2008 #29 Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et yo ben demir çelik sopru tutuyom bikerem alttaki sen mersin idman yurdunu tutyon kesin gözünden anladım senin tutuyon demi
Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et yo ben demir çelik sopru tutuyom bikerem alttaki sen mersin idman yurdunu tutyon kesin gözünden anladım senin tutuyon demi
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 27 Ocak 2008 #30 Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et yooooo bilemedin cemosum... alttaki besiktaslimi acaba???
Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et yooooo bilemedin cemosum... alttaki besiktaslimi acaba???