PaSikA Yeni Üye Üye 18 Nisan 2011 #21 TUNAA' Alıntı: mrblar ben bugün öğrendim Allahıma çok şükür hamileyim🙂) hamiş melek olmak istiyorum şimdiden tşkler🙂 Allah herkese nasip etsin.. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım...Allah tamamına erdirsin inşallah... Artık hamiş meleksin 🙂
TUNAA' Alıntı: mrblar ben bugün öğrendim Allahıma çok şükür hamileyim🙂) hamiş melek olmak istiyorum şimdiden tşkler🙂 Allah herkese nasip etsin.. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım...Allah tamamına erdirsin inşallah... Artık hamiş meleksin 🙂
TUNAA Daimi Üye Üye 18 Nisan 2011 #22 amiinn ay çok tşk ederim bi hoş oldum darısı tüm isteyenlere🙂))
E esmer_melek22 Hamiş Melek 19 Nisan 2011 #23 evet evet bende hamş meleek yasını istiommm. 5 aylk hamileyimde... lütfeenn
mavişimbebikistiyor Daimi Üye Üye 19 Nisan 2011 #24 Merhabalar herkeze ben bugün hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum 🙂benide hamiş melek yaparmısınız 🙂 inşallah isteyen ve dileyen herkes hamiş olur 🙂
Merhabalar herkeze ben bugün hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum 🙂benide hamiş melek yaparmısınız 🙂 inşallah isteyen ve dileyen herkes hamiş olur 🙂
mavişimbebikistiyor Daimi Üye Üye 20 Nisan 2011 #25 merhabaaaaaaaa,🙂 ben hamiş melek olmak istiyorum 🙂 lütfen beni hamiş melek yaparmısınız 🙂 bekliyorum heyecanla 🙂 teşekkür ederim şimdiden 🙂
merhabaaaaaaaa,🙂 ben hamiş melek olmak istiyorum 🙂 lütfen beni hamiş melek yaparmısınız 🙂 bekliyorum heyecanla 🙂 teşekkür ederim şimdiden 🙂
elçin&su Hamiş Melek 19 Eylül 2011 #26 merhabalar ben de hamiş melek olmak istiyorum 24 haftalık hamileyim şimdiden teşekkürler
PaSikA Yeni Üye Üye 19 Eylül 2011 #27 elçin&su' Alıntı: merhabalar ben de hamiş melek olmak istiyorum 24 haftalık hamileyim şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin Hamiş meleksin artık 🙂
elçin&su' Alıntı: merhabalar ben de hamiş melek olmak istiyorum 24 haftalık hamileyim şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin Hamiş meleksin artık 🙂
B Bade01 Hamiş Melek 27 Eylül 2011 #28 17 haftalık hamileyim bu hafta sonu cınsıyetını ogrenıcem sabırsızlanıyorum
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Eylül 2011 #29 Bade01' Alıntı: 17 haftalık hamileyim bu hafta sonu cınsıyetını ogrenıcem sabırsızlanıyorum Genişletmek için tıkla ... Selamlar Bade, Allah en kısa zamanda ve sorunsuz şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Hamiş melek grubuna dahil edildiniz. Saygılar. Tekrar aramıza hoş geldiniz.
Bade01' Alıntı: 17 haftalık hamileyim bu hafta sonu cınsıyetını ogrenıcem sabırsızlanıyorum Genişletmek için tıkla ... Selamlar Bade, Allah en kısa zamanda ve sorunsuz şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Hamiş melek grubuna dahil edildiniz. Saygılar. Tekrar aramıza hoş geldiniz.