K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 3 Ocak 2008 #11 Ce: alttakinin göz rengini tahmin et bilemedinnnn alttakinin göz rengi siyah
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Ocak 2008 #12 Ce: alttakinin göz rengini tahmin et valla bildin siyah gözlüyüm alttakinin gözü kahve rengi
M Misafir Forum Okuru 3 Ocak 2008 #13 Ce: alttakinin göz rengini tahmin et bilemedünn ben eflatun gözlüyümm alttaki oranj gözlü
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 4 Ocak 2008 #14 Ce: alttakinin göz rengini tahmin et allah seni ne yapmasın öldüm gülmekten tatlı melek:zuha:
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 6 Ocak 2008 #15 Ce: alttakinin göz rengini tahmin et neyse ben orange gözlü olmuyorum 🙂 Alttaki mavi gözlü..
kaprisli Yeni Üye Üye 12 Ocak 2009 #16 Cevap: alttakinin göz rengini tahmin et hayııırrrrrr bilemedinnnn🙂 alttaki ela gözlü...
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 21 Ocak 2009 #17 Cevap: alttakinin göz rengini tahmin et cıks.. bilemedin allttaki kahverengi gözlü
*yabangülü* Yeni Üye Üye 14 Şubat 2009 #18 Cevap: alttakinin göz rengini tahmin et evet bildin alttaki ela gözlü
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 15 Şubat 2009 #19 Cevap: alttakinin göz rengini tahmin et sende bildin canımmmmmmmm alttaki maviş
HaYaL Daimi Üye Üye 16 Şubat 2009 #20 Cevap: alttakinin göz rengini tahmin et bilemedin canımmm 🙂 alttaki gri gözlü 😛