Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 28 Ağustos 2007 #11 Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et Hayır değil işte 🙂 Yine ben... Ve Fenerbahçe! Alttaki Galatasaray'lı...
Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et Hayır değil işte 🙂 Yine ben... Ve Fenerbahçe! Alttaki Galatasaray'lı...
Mirmiga Yeni Üye Üye 5 Eylül 2007 #12 Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et aynen tuttu..🙂 alttakide gs li
ms_enemy Yeni Üye Üye 18 Ocak 2008 #13 Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et hayırrrrrrrrrrrrrrrr değilimmm 🙂 alttakii sen fb limisin yoksa?
Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et hayırrrrrrrrrrrrrrrr değilimmm 🙂 alttakii sen fb limisin yoksa?
PaSikA Yeni Üye Üye 18 Ocak 2008 #14 Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et Allah korusun tabiki değilim🙂 alttaki sen Beşiktaşlımısın
Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et Allah korusun tabiki değilim🙂 alttaki sen Beşiktaşlımısın
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 18 Ocak 2008 #15 Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et hayirrr bilemedin... alttaki trabzonlu olabilirmi???
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 19 Ocak 2008 #16 Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et köricim bilemedin fenerliyim alttaki üye beşiktaş Son düzenleme: 19 Ocak 2008
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 20 Ocak 2008 #17 Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et yok canim yine tuttmadi 🙂 alttaki galatasarayli...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 20 Ocak 2008 #18 Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et yine ben tutmadı körim alttaki galatasaraylı
ms_enemy Yeni Üye Üye 20 Ocak 2008 #19 Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et hayırrrrrrrrrrrrrrr 🙂 alttaki yoksaa sen mii gs lisinn 😀
PaSikA Yeni Üye Üye 20 Ocak 2008 #20 Ce: Alttaki üyenin tuttuğu takımı tahmin et evet gsliyim alttaki beşiktaşlımısın