cok üzgünüm bebegimi kaybediyorum🙁 3 gün önce kontrolüm vardi dr gittim iyi haber beklerken bize kötü haber verdi dr.🙁 bebegimin cigerleri gelismemis,kol ve bacaklari gelismemis dr un dedigine göre hic sansi yokmus...bu bizim 5.bebegimizdi bundan öncekilerde hep düsük oldu🙁( simdi arastirmalar tekrar baslicak hersey yeni bastan hep sil bastan sil bastan nereye kadar dayana bilirim bilmiyorum...🙁 6.yida denicem olmazsa Allah´im yine nasip etmezse ben bu defteri kapatacam yeter artik...ne gücüm kaldi ne sabrim kaldi.vücudum da ruhum da buna dayanamaz hale geldi.🙁 hic umudum yok.bu bebegim 4 aylik olmustu nasil sevincliydik anlatamam,ilk kez 4 ayliga kadar geldim ve tamam hersey yolunda busefer oluyo derken yine ayni üzüntüler icine girdik bir anda.bu bebegimiz bize gercekten sürpriz olmustu ne yazikki bu kadarmis.suan icimde yasiyor kalbi atiyor,gözlerini,burnunu.agzini herseyini gördük ama bunlar yetmiyormus yasamasi icin.bu sali hastanede randevum var ve bebegimi benden alacaklar,hemde daha yasiyorken...🙁 Allah´im ne olur bana yardim et bana sabir ver güc ver dayanamiyorum bittim ben artik.🙁(