2012 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pelishh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
canım benim çok şükür geldik tatilimizi yapıyoruz az kaldı ama olsun genede şükür çok dinlendim çok ferahladım. Biziimde kızımız geliyorr şükür Allah ıma iyimişik 🙂)
maşallah canım prensesimize desene bi prenses daha oldu listede. bende seni merak ediyodum ne yaptı acaba diye. hangi hastaneye gittin?

Bendede oluyo yaa bel agrısı bende hemen yatp dinleniyorum öyle olunca

bu bel ağrısı ne büyük sorun ya ne oturduğumu biliyom ne kalktığımı :cry:
:cry::cry:

Günaydın Elifcim. aynen ya, bazen sabırsızlanıyorum. ama bi taraftan da daha bişey almadım, yavaş ilerleyelim diyorum🙂

Canım bende gecen hafta falan bir kaç parca bişey aldım bir daha bişey almadım kuşum🙂 Ayın 20 sinde doktor randevum var eğer herşey yolundaysa insallah ordan Anne bebe fuarına gidcez belki orda bakarım bişeyler inşallah Çok almamak lazım aslında Allah korusun

Günaydın Elifcim. aynen ya, bazen sabırsızlanıyorum. ama bi taraftan da daha bişey almadım, yavaş ilerleyelim diyorum🙂

Aaa, Mrs Pink.🙂 Hoşbulduk canımmm. Çok özledim seni. Nasılsın? nasıl gidiyo hamişlik? öğrendinmi cinsiyetini?
iyiyim hayatım iyi gidio nasıl gitsin tutuşta bişi çıktı mantar diye düşünüorum yrn a doktor randevu verdim nasipse yrn gidip göstericem doktora pehhh vallaha kuşum ikili testte doktor erkek dedi geçen pazartesi kendi doktorum kız dedi kordonunu gösterdi fln yrn gittiğimde yine sorucam inşallah bakarsa bi kesinleştiremedim delircem=)) sen nasılsın senin sonuçlşar nasıl faceteki grupta yokmusun sen?

tünaydınn kızlarr ben yeni kalktımdaa anca gelebildim :yeah:

tünaydın cnmmmm bende resmen uyanamadım bi kalktım yarım olmuş saat bebekmi uyutuoki onun tepinmeleriyle uyandım zaten=)

kızlarrrrrr ben 13.haftamda doktora gittim kordon bebek boynuna 1 kere dolanmiş dedi ole bebekler oluyor dedi kordonla oynarlar dolarlar dedi ama endişeliyim internetten baktım ole dogum yapan kadınlar varmiş ama endişeleniyorum acaba ilerde kordon sıkışması olurmu bebege zarar verirmi bu konuda bilgisi olan varmı??? etrafında bole dogum yapanlar oldumu hiç?? off cok endişeliyim 🙁

Geri