2012 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pelishh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
😀 Maşallah prensesimize. aldınmı bişeyler? ben de işte netleştireyim öyle çıkcam alışverişe
Almadım canımm bi kaç yerde şarjlı süpürge baktık belim ağrıyınca da kayınvalidemlere gittik orada kaldık cumartesi gecesi dünde kahvaltıdan sonra çıktık sinemaya gittik yaklaşık 3 saat sürünce çıkmamız akşamı buldu balık yemeğe gittik(zorla yiyorum ) oradan da eve .... zaten 2 saat ayakta kalayım hemen belim ağrıyor...Belki bu hafta Duygularla buluşacaz o zaman alabiliriim bişeylerrrr belki....

Günaydın hamis melekleeerrr uyananiyorum ben ya biri beni uyandirsiiiinnnnnn🙂)) rana kuşum hosgeldin bil bakalım ben kimim 🙂)) ipucu vereyim Mrs...

canım benim çok şükür geldik tatilimizi yapıyoruz az kaldı ama olsun genede şükür çok dinlendim çok ferahladım. Biziimde kızımız geliyorr şükür Allah ıma iyimişik 🙂)

Almadım canımm bi kaç yerde şarjlı süpürge baktık belim ağrıyınca da kayınvalidemlere gittik orada kaldık cumartesi gecesi dünde kahvaltıdan sonra çıktık sinemaya gittik yaklaşık 3 saat sürünce çıkmamız akşamı buldu balık yemeğe gittik(zorla yiyorum ) oradan da eve .... zaten 2 saat ayakta kalayım hemen belim ağrıyor...Belki bu hafta Duygularla buluşacaz o zaman alabiliriim bişeylerrrr belki....

Bel ağrısı bende de var canım. aynen dediğin gibi bir iki saat ayakta kalayım, hemen ağrıyo. o yüzden çok bakamadım mağazalara. eşimle beraber gidersem anca. Duygu o işlerde iyidir bak😀 Balık ben yemiyorum. doktora söyledim balık yağı yazdı,onu alcam

Bel ağrısı bende de var canım. aynen dediğin gibi bir iki saat ayakta kalayım, hemen ağrıyo. o yüzden çok bakamadım mağazalara. eşimle beraber gidersem anca. Duygu o işlerde iyidir bak😀 Balık ben yemiyorum. doktora söyledim balık yağı yazdı,onu alcam

Bendede oluyo yaa bel agrısı bende hemen yatp dinleniyorum öyle olunca

Günaydın kuzular naPIYOSUNUZ AYY BİRAZ DAH ilerlese hamileliklerimiz şu testlerin stresleri bitse dimi daha 5- 6 ay varr 🙂)

Günaydın Elifcim. aynen ya, bazen sabırsızlanıyorum. ama bi taraftan da daha bişey almadım, yavaş ilerleyelim diyorum🙂
Günaydın hamis melekleeerrr uyananiyorum ben ya biri beni uyandirsiiiinnnnnn🙂)) rana kuşum hosgeldin bil bakalım ben kimim 🙂)) ipucu vereyim Mrs...

Aaa, Mrs Pink.🙂 Hoşbulduk canımmm. Çok özledim seni. Nasılsın? nasıl gidiyo hamişlik? öğrendinmi cinsiyetini?

Geri