elmiranisa Yeni Üye Üye 8 Ocak 2012 #34 slm kızlar üyeliğim onaylanmadı ama yinede yazabiliyormuşum sanırım yuppii bende burdayımm ne zaman onay gelir bilmem artıkın
slm kızlar üyeliğim onaylanmadı ama yinede yazabiliyormuşum sanırım yuppii bende burdayımm ne zaman onay gelir bilmem artıkın
DuYGuNaZ Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #35 sesil' Alıntı: benimde küçük oldu Genişletmek için tıkla ... yaa ben de onla uğraşıyorum canım.. büyüsün diye bakınıyorum 2 saattir 🙁 qoSde' Alıntı: bende geldimm kuzucuklarımmmmmmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kuşum
sesil' Alıntı: benimde küçük oldu Genişletmek için tıkla ... yaa ben de onla uğraşıyorum canım.. büyüsün diye bakınıyorum 2 saattir 🙁 qoSde' Alıntı: bende geldimm kuzucuklarımmmmmmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kuşum
gizi Aktif Üye Üye 8 Ocak 2012 #36 qosdee' Alıntı: yaaa kızlarr bi türlü onaylanmadı ne geç gelio mail 😕😕 ama site çok güzele benzio 🙂 Genişletmek için tıkla ... olsun canım site çok şirin hoşgeldin bu arada
qosdee' Alıntı: yaaa kızlarr bi türlü onaylanmadı ne geç gelio mail 😕😕 ama site çok güzele benzio 🙂 Genişletmek için tıkla ... olsun canım site çok şirin hoşgeldin bu arada
DuYGuNaZ Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #37 elmiranisa' Alıntı: slm kızlar üyeliğim onaylanmadı ama yinede yazabiliyormuşum sanırım yuppii bende burdayımm ne zaman onay gelir bilmem artıkın Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım
elmiranisa' Alıntı: slm kızlar üyeliğim onaylanmadı ama yinede yazabiliyormuşum sanırım yuppii bende burdayımm ne zaman onay gelir bilmem artıkın Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım
gizi Aktif Üye Üye 8 Ocak 2012 #38 elmiranisa' Alıntı: slm kızlar üyeliğim onaylanmadı ama yinede yazabiliyormuşum sanırım yuppii bende burdayımm ne zaman onay gelir bilmem artıkın Genişletmek için tıkla ... hoş geldin canım
elmiranisa' Alıntı: slm kızlar üyeliğim onaylanmadı ama yinede yazabiliyormuşum sanırım yuppii bende burdayımm ne zaman onay gelir bilmem artıkın Genişletmek için tıkla ... hoş geldin canım
DuYGuNaZ Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #39 sesil' Alıntı: benimde küçük oldu Genişletmek için tıkla ... benimki büyüdü :şşş:
tamzara Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #40 merhaba arkadaşlar bende haziran annesi olacağım Allah kısmet ederse..Allah hepimize bebeklerimizi sagsalim kucagımıza almamızı nasip etsin
merhaba arkadaşlar bende haziran annesi olacağım Allah kısmet ederse..Allah hepimize bebeklerimizi sagsalim kucagımıza almamızı nasip etsin