DuYGuNaZ Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #21 pelishh' Alıntı: Valla diğer arkadaşlarımızın da gelmesini istiyoruz şu anda Genişletmek için tıkla ... tabii gelsinler yoksa naparıs 3başımıza
pelishh' Alıntı: Valla diğer arkadaşlarımızın da gelmesini istiyoruz şu anda Genişletmek için tıkla ... tabii gelsinler yoksa naparıs 3başımıza
gizi Aktif Üye Üye 8 Ocak 2012 #22 DuYGuNaZ' Alıntı: tabii gelsinler yoksa naparıs 3başımıza Genişletmek için tıkla ... ya ben ticker nerden yapılıyo anlamadım
DuYGuNaZ' Alıntı: tabii gelsinler yoksa naparıs 3başımıza Genişletmek için tıkla ... ya ben ticker nerden yapılıyo anlamadım
DuYGuNaZ Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #24 sesil' Alıntı: ya ben ticker nerden yapılıyo anlamadım Genişletmek için tıkla ... hemen tarif edem canım.. üstte ayarlar var.. oraya gir.. solda imzamı değiştir var.. ordan [h=3]İmza Resmini Yükle[/h]Resim için URL giriniz: e link yapıştır.. imza resmi ekle, imzamı kaydet de tamamdır..
sesil' Alıntı: ya ben ticker nerden yapılıyo anlamadım Genişletmek için tıkla ... hemen tarif edem canım.. üstte ayarlar var.. oraya gir.. solda imzamı değiştir var.. ordan [h=3]İmza Resmini Yükle[/h]Resim için URL giriniz: e link yapıştır.. imza resmi ekle, imzamı kaydet de tamamdır..
DuYGuNaZ Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #25 rubet' Alıntı: Deneme 1 2 3.... Genişletmek için tıkla ... seninki nassı kocaman olduuuuuu?????
rubet Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #26 DuYGuNaZ' Alıntı: seninki nassı kocaman olduuuuuu????? Genişletmek için tıkla ... BİLMEM Kİİ BENİM YAPTIĞIM YERDEN YAPIN
DuYGuNaZ' Alıntı: seninki nassı kocaman olduuuuuu????? Genişletmek için tıkla ... BİLMEM Kİİ BENİM YAPTIĞIM YERDEN YAPIN
DuYGuNaZ Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #27 rubet' Alıntı: BİLMEM Kİİ BENİM YAPTIĞIM YERDEN YAPIN Genişletmek için tıkla ... benimki de lilypie.. sen değişik bişe mi yapıyon kii???
rubet' Alıntı: BİLMEM Kİİ BENİM YAPTIĞIM YERDEN YAPIN Genişletmek için tıkla ... benimki de lilypie.. sen değişik bişe mi yapıyon kii???
Q qosdee Forum Okuru 8 Ocak 2012 #28 ... yaaa kızlarr bi türlü onaylanmadı ne geç gelio mail 😕😕 ama site çok güzele benzio 🙂
DuYGuNaZ Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #30 sesil' Alıntı: saol canım deniyorum hemen Genişletmek için tıkla ... dene canım.. bakalım seninki nasıl olucak??
sesil' Alıntı: saol canım deniyorum hemen Genişletmek için tıkla ... dene canım.. bakalım seninki nasıl olucak??