2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ay hakikaten napicaz bu sütyen işini?
Kaç beden büyük almamız gerekiyor???

yok yaaa tamam gereksız konudan basladı ama kıskırttı benı uzattı dıyorumya sen gıt ben gıt bosancaz muhabbetıne dondu bıde dun yolda bayılmısım cok hastydım teyzenn bırı kendıme getırdı benı eve zor gıttım grıp halım vardı ztn2 haftadır gecmeyen🙁 cok kotuydum yanı ac onu bekledm oda gec geldı yemek gtrms yedık ettık halımı gördu ustume bukdr gelmesıne gerek yoktu🙁 ztn bıara barısym gıbı oldm baktm artıslendı ııce sınrlendımmmm sabahta arabasının klımasını kırdım 2 sınıde sınrle gecırdım 2 taneee

Günaydın tatlı bebişlerin güzel anneleriiiiiiii bebişlerimize birgün daha yaklaştık ve ben bir haftamı daha bitirip yeni haftaya başladım artık 32. haftamız doldu tabiki esmerciğimin ve daeciğimide öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiii

günaydın herkese vatoz üzülme canım karı koca arasında oluyo böyle şeyler bizde geçen ay çok kötü kavga ettik hatta bana topla herşeyini babanın evine git dedi bana düşünebiliyomsun evden kovdu beni benim kocamda işinden dolayı çok stresli ve bu onu çok asabi yaptı

Kız psikopat mısın
adamın klimasından ne istiyosun 😛iha:

Ekobero Marya geçmiş olsun minişlerinize canım...Elh'le biran önce toparlanır umarım.. Sista'yı da merak ediyorum çok..
Bizde de aynı sorun var, kan uyuşmazlığı... Ama benim doktorum rahat ya, sorun yok dedi. Sonuç ne çıkarsa çıksın ben doğumdan sonra müdahale edeceğim, şimdi sana ya da bebeğe bi zararı yok ki dedi... Doktordan doktora farkediyor ya, kafamız karışıyoo yaa!!

aman ne bıleyım bız kavga edınce bukadar haakret etmezdıkkk biribirimizeee dıyorumya hakaretler havada ucustu oholsn arabasınıda hurdaya cevrdım bı oncekı kavgamızdada torpıdo gozunu kırmıstımmmm
onun yuznden evde butun tabak bardak takımlrm bozuldu aynen sennkı gbı🙁