2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

valla bende bırakamam bebeğimi aklım kalır uyuyamam.
hem sizin arabanız var alır 2 dk da eve getirirsiniz ne olacak sanki sokaklarda mı sürünecek

ay allahım boğarım ben öyle kadını benim kaynana da burnumun dibinde ama bi kere bile demedi napıcan doğumdan sonra çalışıcanmı bakarım felan diye yalandan olsa bile demedi hoş desede ben ona asla bırakmam ama lafını bile etmemesi benim sinirimi bozdu o zannediyoki ben işten çıkıcam o da akşama kadar götünü gezidircek bana gelicek kardeşine gidicek bebeği görmeye gelicek ama avucunu yalar. Annem sağolsun dedi çalış ben bakarım dedi uzak olmasına rağmen bırakırsam ona bırakırım zor olucak belki öyle ama şimdiden düşünmek isemiyorum oluruna bıraktm herşeyi

doktorunla konuş canım ortalama tarih versin sana .

bende 1 sene evde dursam süper olurdu
ahh bir piyango çıkmadı ya da mısırdaki dedemiz ölmedi ki zengin olalım

Valla canım ben kendı durumumu kendım ayarlıcam ver dicem doktoruma ercek ama kararsız kaldım.Mali müşavirim kendı söküğünü dikemez misali hesaplıyamıyom😀raporuda kurum diye kendıme getircem yani.Aman ne bileyim ya kafayı yıcem

evet 37. haftama kadar çalışabilir raporu alacağım. eşimde dün diyor erken çık sinirlerin bozuldu artık.
dedim 2 aylık bebeği kime bırakayım çalışabilidğim kadar çalışırım
dün ziya da dedi ki "seni bu halde çalıştırdığım için kendimi çok kötü hissediyorum"
yeni iş kurdu da...
öyle üzüldüm ki çok çaresiz görünüyordu. saçmalama dedim bu ikimizin hayatı, yeri gelir ben fedakarlık yaparım, yeri gelir sen yaparsın.

bana da sat ile bebeğin gelişimin ortalamasını aldı. ona göre rapor tarihi verdi.
o da 26 nisana denk geliyor. daha erken verirsem yazık olur dedi. doğumdan sonra da hiç çalışasım yok ama mecburum 🙁

archiii şu geç döllenme olayını ne yuvvvv bak şimcik benim sat 6 eylül
ama 20 eylülde oldu biliyorum bu damı şimdi geç döllenme oluyooo annattsanaaaaaaaaaa

valla bende bırakamam bebeğimi aklım kalır uyuyamam.
hem sizin arabanız var alır 2 dk da eve getirirsiniz ne olacak sanki sokaklarda mı sürünecek

hayır onu bırak
daha 2 gün önce annem dedi ki, ay çok soguklarda o cocugu cıkarmazsınız erkenden biz geliriz dedi.. doğru yani.. ya da gelir biz de kalırlar birkaç gün soğuklarda, bizim evde bakarlar..
bu hanfendi de öyle şeyler yok, rahatından taviz vermez.. mecbur kalınca cocuk onda kalacak, başka çözüm yok..