2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla bende takmıyorum zaten 56 kiloyla hamile kaldım en kilolu dönemimde normalde 52 felandım hep ama tınlamıyorm hep eşim arkadan hamile olduğun belli bile olmuyo diyor moral veriyo sanırım

Allah razı olsun arc.Hatt soyle doktoruna benım doktoru arasın😀Valla ben bunalıma gırdımde yapcak bişey yok kızlar.vitamin haplarıda kullanıyom.Ya ne dıyım kader kısmet 😱rkide:
ben de 55 le hamile kaldım canım su anda 68 falan oldum sanırım artık korkuyorum tartıya cıkmaya doktor ztn demediğini bırakmadı ama ben hala intence (bu arada magnumdan sıkılıp intence.e döndüm ben gene)yiyorum hamurişi kızartma ne bulursam kendime engel olamıyorum aşırı değil ama gene de öyle kasmadım kendimi hiç.kasamıyorum daha doğrusu🙂 üzülme yani yapacak bişey yok doktor diyorki metabolizman cok yavasmış hamilelikte bir kat daha yavaşladı o sebeple oldu bu kdr kg alman aniden.masa bası calısmanın da etkisi büyük tabi

aman boşver bee yaz bebesi onlar. atarız arabaya hop yürüyüşe
bende kiloma takmadım da başkalarına dert oldu nedense. bir de eşime göre normalim o kadar 🙂

benim eşimde bigüzellik geldi sana diyo.İçimden diyom bi insan bu kadar yalancı olur.Neymiş önceden çok zayıfmışım falan filan.Şimdi tam ii olmuşum.Kızımı besliyomuşum.Birsürü nağme.Ben spora başlıcam doğumdan sonra.Benımkıler yürüyerek gitmez sanırım. ama sezaryan olursa nekadar sonra başlanıyo kızlar acaba ya biliyomusunuz?

üstüne üstlük bi de hala caaar caar konuşuyor, çok kilo aldım da bilmem ne

:aikido:

sustum vallahi

sen şimdi çok zenginsin ya vatozcum sana çok kilo almışsın diyenleri hayrına doktora götür bari..onlar koca popo göbek görmemişler heralde.heyy Allahım yaa..

20 kilo.ılk ve son kez soyluyorum.Çünkü çok utanıyorum.Ve çokda sizin anlattıklarınızı yemıyorum kızlar.Kafayı yicem yani

meloşa katılıyorum (haftanın onaycı başısı olarak) vatoz sana bir dahaki emre kdr kg aldm popom büyüdü demeyi yasaklıyoruuuuuuuzzzzzzzzzzz len bizi hepten bunalıma sokacan

ehehhe

archi bak çubugu burda yıkiicaksın

alçak doktor 12 kg aldım diye kızdı bana daha alma dedi .
dicem asneba bile 20 almış ben 12 almışım çok mu

işin kötü tarafı o kilolar bana kaldı. kızım zargana gibi offf

tamam işte senle aynı kaderde sayılırızzzz bende mıllete dıyorum 15 e kadar yolu varmıs olurmu öle veremzsın dıyorlar benmde aldıgım 10 -11 kılo dıyelım valla susstum bıdahadaa konsmcm

bak hala konusuyo

kızlar geyiğe başladık yaaa azsonra site yine hata vermeye başlar 🙂 neyse bana müsade..hepiniz kendinize iyi bakın,bebişlerinize daha da iyi bakın

evet boşver
olan olmus zaten yapacak birşey yok..
hayırlısıyla veririz doğumdan sonra..

kız vatoz
sana o çok kilo almıssın diyenleri de yolla sen bana bak ben ne yapıyorum onları, o dillerini nerelerine sokuyorum
,

yolluyom öskem valla okdr cok dıyen oldukı su son bıkac gundeee bende takmıcm bundn sonnaa

benimki de katanam diyo..

ben de katanayı kötü bişi zannediyordum, kocan sana iltifat etmiş

Katana (刀), ya da taçinin kullanımını takiben 1400'lerden sonraki ismiyle 大刀 dayito, tek-yönlü, uzun Japon kılıcıdır. Çoğu Japon, katana kelimesini genel olarak kılıç anlamında kullanır.
Japon samurayı tarafından kullanılan, geleneksel tek-yönlü, kıvrık kılıç çeşididir. Vakizaşi veya şoto ile ya da tanto ile eş olarak bilinen katana, buşi sınıfı savaşçılar olan bukeler tarafından kullanılırdı. İki silah beraber olduğunda büyük-küçük anlamına gelen dayişo olarak adlandırılır ve samurayların kişisel onur ve sosyal gücünü temsil ederdi. Uzun kılıç açık alanda yapılan dövüşlerde kullanılırken kısa kılıç yan silah olarak taşınır ve saplama amacıyla ya da yakın dövüşlerde (örn: içeride) ve seppuku için kullanılırdı.

sana kılıç gibi ince diyomuş

aman boşver bee yaz bebesi onlar. atarız arabaya hop yürüyüşe
bende kiloma takmadım da başkalarına dert oldu nedense. bir de eşime göre normalim o kadar 🙂
hee kıs benım eşimde çok şekkşii oldumuuu dusunuyorrr ama bencee moralımı mıllet bozuyor dıye baan öle soluyor cunku kılo dan nefrt eder kocam😀

benim doktor 6 ay sonra mekik çekmeye başlarsın, eski haline dönersin diiir