2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sıtkımız sıyrıldı kız valla bak=)))
Ne kitabı? Oku tavsiye edersen bende alayım?

hahahaha sende benim gibisin
sabah eşim aradı dedim doktora gidiyorum . aa bugün perşembe mi dedi . bende düşündüm bir an
dedim dün yaprak dökümü olduğuna göre bugünde perşembe hahaha
dizilerden günlerimi buluyorum deli miyim neyim

kızlar kitabım geldi oleyyyy:hail:

😀kızzz aa tuylenmede yaparmı puhahahaha😀 harbıden al sana 2. soru ben hamişim her soruyu sorabılırımmm🙂

hahaha

badem yağı tüylenme yapar diye bi söylenti var ama kanıt yok sanırım.

arkadaşım çapa da doğum yaptı hemde epiduralle.
devlet hastalerinde de var bu uygulama. ama tabi buna doktor karar veriyor diye biliyorum.
yani hastanın durumuna göre doğum şekli belirleniyor sen özel istek yapamıyorsun

:dancing:

e eczanede kı dahamı farklı oluyormussss neyseee bende evde vardıı bırz deneyım.🙂 arada ama ayıptr sorması böle dıs kısmaa surcez dımı🙂=)😀

öneren kişi eczanedeki daha güvenilir olur dedi, ama ben eczanede bulamadım
iç kısmına pamuk koyma olayını doğum için hasteneye giderken yapıyorlar
şuan kesi yapılacak dış kısıma daha çok sürüyorum
iç kısma sürmüyorum

ya aslında en iyisi çapa cerrahpaşa gibi tıp fakültesi hastaneleri valla bana yakın olsa oraya gidicem halamda istinye devlet hastanesinde doğum bölümünde hemşireydi hemde emekli oldu annem orda doğurdu kardeşimi çok güzeldi o orda olsaydı bende orda doğururdm kesin

demeeee :abo::abo:

uf kafam karıştı

epudral anestezi şekli sonuçta keyfi bir durum değilki epudral değilde spinal uyguluyor olabilirler ki o daha rahat bişey sadece epudralde doğum sonrasıda taktıkları iğne aynı yerde duruyor bir gün boyunca ağrı kesici uygulanabiliyor.Ayrıca mesela yüksek tansiyon hastalarına epudrali özellikle öneriyorlar ve bu hastalar genelde tam teşekküllü devlet hastanelerinde doğuruyor. Ben cumartesi sorarım Rıza hocaya tabi sen daha önce kontrole gideceksen sende sorarsın. Ama kesinlikle zorunlu gösterip kılıfına uydururlar en kötü diye düşünüyorum

Geri