2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kızlar ya iş görüşmesi için geliyolar görüşmeye gırıyorum ve fikirlerimioyluyorum düzeniz olduğunu bildiğim insanlar var.Ama bu seferde ekmeklerıyle oynadım dıye uzuluyorum.Bıktım ya.işin cilvesi diyolar ama kötü bi his ya....

Devlet hastanesi ya, hemen işin kolayına kaçıp
normal anestezi uygulamasınlar diye şeettim
,
nan parasız bu, sadece özel oda ücreti vercez.
Ya da ben öyle biliyorum
Paralı mı ki?

Canım epudrali anestezi doktorları uyguluyor ve anestezi doktorlar aynı zamanda reanimasyon servislerinin doktırlarıdır (yani yoğunbakım) ve inan en deneyimli anestezistler Cerrahpaşa gibi hastanededirler ve üstelik İsmail hoca ve ekibi ile gireceksin doğuma kimse hiçbişeyin kolayına kaçmaz merak etme. Para konusundada muhtemelen hastanenin döner sermayesine bir miktar para ödemen gerekebilir profosor ücreti olarak ama bunu özel sağlık sigortan karşılar zaten

Canımsın sen benm yaaaaaaaaa
Maşallahhhhh yarasın oğluşumaaa benm
Tosunummmmmmmm çok özledim yaa vallaaaaaaaaaa

Canlarim bu sitede de fikdik yagini oneriyor.

FINDIK YAĞI
Kuru ve yıpranmış ciltlerde rahatlıkla uygulanır. Varis ve saçkıran hastalığı için de faydalıdır. Doğum öncesi doğum sonrası cildin esnekliğini sağlamak ve cilt çatlağını önlemek amacıyla masaj olarak sürülür.
Kullanılışı
Haricen; masaj şeklinde kullanılır. Saç diplerine parmak uçlarıyla firiksiyon yapılır.

WebNaturel

Devlet ve ssk hastanelerinde epudral yapmıyolar dıye bılıyorum.Özeldede epudral istersen fark ücreti veriyosun.

arkadaşım çapa da doğum yaptı hemde epiduralle.
devlet hastalerinde de var bu uygulama. ama tabi buna doktor karar veriyor diye biliyorum.
yani hastanın durumuna göre doğum şekli belirleniyor sen özel istek yapamıyorsun

Aaaa nassıl yani? özel sigorta devletteki harcamayı karşılar mı? Böyle bişey olursa süpper bi haber