2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kizlar su ozel sigortayi arastiriyodunuz, hepsini okuyamadim, simdi hastaneler hani bir fiyat soyluyo ya Normal Dogum paketi su kadar, Sezeryan su kadar diye onun hepsini karsilayacak mi sigorta, neleri karsilamiyo?

Eğer sigortan limitsizse anne ile ilgili çıkan tüm faturayı karşılıyor sigorta ama bie limiti varsa onu araştırman lazım. Yapıkredi-ve acbadem sigorta bebeğin faturasınıda karşılıyor (ama küvez yada sarılık gibi tedavi masraflarını değil bebeğin ilk kontrolleri ve bebeğin konaklama parası) ama diğer sigortalar bebek paketi dedikleri şeyi özel olarak poliçene ekletmediysen karşılamıyor.Sezeryan yada normal doğum farketmiyor sigorta için dediğim gibi limitin varsa önemli olan kanal limiti geçmemek ama limit yoksa önemide yok.Eğer allianzla çalışıyorsan florans hastaneleri dışındaki hastanelerde bebek paketi adı altında istedikleri parayı sen ödüyorsun.

Kizlar bi de soru makinesi gibiyim bugun, hazir isler biraz hafifken sorayim cevaplari da okuyabileyim.. Bebek icin doktor arastirdiniz mi, benim arkadasimin bi doktoru var ona goturcem sanirim ama duydugunuz iyi bir doktor varmi ?

Ben bir iki doktor araştırdım özellikle Rafi beyin adını çok duydum yanlış hatırlamıyorsam soyadı Üçlerdi Çapada prof. Ama oda yoğun bir adammış önemli olan hezaman ulaşabiliyor olmak. Ben cumartesi günü kendi doktoruma sorucam bu konuyu kimi önerirsiniz diye. Birde bir arkadaşım bağdat caddesindeki bir kadından bahsetti lokasyon olarak bana daha uygun ama adını alamadım bide onu araştırıcam

Benim sol bacagimin agrisi biraz hafifliyor gibi, daha once ustune hic basamiyordum bile asiri topallar olmustum.
burda biriniz calsiumD ve magnezyum kullan demistiniz ya Allah razi olsun vallaha.

ööle de o dört ayın 3 haftasını mutlaka doğumdan önce kullanmalısın. mesela 37. haftada izne ayrılıyorsun ama 39. haftada doğuruyorsun, bir haftan yanıyor işte...

hım anladm kızlar tesekkr ederım acaba nezmn dgourcam sımdı merak ettım 37 ye kdr calısmak ıstyrm bende ama acabaaa dayanabılırmıyımm🙁

hanımlar az önce bi uğradım ama işim çıktı
çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın
ne kaynatıyonuz bakem bakmiyim gerilere bi daha

bi daa olmasın
😀

37'de çıkarsan :
38'de doğurursan 1 + 13 kullanıyorsun.
39'da doğurursan 2 + 13 kullanıyorsun.
40'da doğurursan 3 + 13 kullanıyorsun.
41?????? ben de bilmiyorum

yani 37.haftadan sonra çıkarsan doğumdan sonra 13 hafta kullanıyorsun

archi şu üzüm de canına okuyo senin hee..
verin şunu birine de kurtulun bari yaa
hale bak ellerini parçalamış yazamıyorsun..

bugün sinir olduklarım:
1- Archi' nin doktoru
2- Archi' nin kedisi

Archi senin yüzünden sinir oluyom bugün heeee :çitos:

ayy bende bu gün kime sinir olsam diyodum ki buldum
üzümmmm sana sinir oluyorum

bak rahat durmazsan bady i sana yollaırm ona göre haaa

35' de çıkarsan da;

38 de doğurursan, yine doğum öncesi 3 hafta iznini ve doğum sonrası 13 hafta iznini kullanabiliyorsun..
35 de çıkmak en cok sezaryen olacaklara yarayacaktır. 😀
ben de 35' de çıkacam, inşallah 38 de doğururum 😀