Kizlar su ozel sigortayi arastiriyodunuz, hepsini okuyamadim, simdi hastaneler hani bir fiyat soyluyo ya Normal Dogum paketi su kadar, Sezeryan su kadar diye onun hepsini karsilayacak mi sigorta, neleri karsilamiyo?
Eğer sigortan limitsizse anne ile ilgili çıkan tüm faturayı karşılıyor sigorta ama bie limiti varsa onu araştırman lazım. Yapıkredi-ve acbadem sigorta bebeğin faturasınıda karşılıyor (ama küvez yada sarılık gibi tedavi masraflarını değil bebeğin ilk kontrolleri ve bebeğin konaklama parası) ama diğer sigortalar bebek paketi dedikleri şeyi özel olarak poliçene ekletmediysen karşılamıyor.Sezeryan yada normal doğum farketmiyor sigorta için dediğim gibi limitin varsa önemli olan kanal limiti geçmemek ama limit yoksa önemide yok.Eğer allianzla çalışıyorsan florans hastaneleri dışındaki hastanelerde bebek paketi adı altında istedikleri parayı sen ödüyorsun.
Kizlar bi de soru makinesi gibiyim bugun, hazir isler biraz hafifken sorayim cevaplari da okuyabileyim.. Bebek icin doktor arastirdiniz mi, benim arkadasimin bi doktoru var ona goturcem sanirim ama duydugunuz iyi bir doktor varmi ?
Ben bir iki doktor araştırdım özellikle Rafi beyin adını çok duydum yanlış hatırlamıyorsam soyadı Üçlerdi Çapada prof. Ama oda yoğun bir adammış önemli olan hezaman ulaşabiliyor olmak. Ben cumartesi günü kendi doktoruma sorucam bu konuyu kimi önerirsiniz diye. Birde bir arkadaşım bağdat caddesindeki bir kadından bahsetti lokasyon olarak bana daha uygun ama adını alamadım bide onu araştırıcam
Benim sol bacagimin agrisi biraz hafifliyor gibi, daha once ustune hic basamiyordum bile asiri topallar olmustum.
burda biriniz calsiumD ve magnezyum kullan demistiniz ya Allah razi olsun vallaha.
ööle de o dört ayın 3 haftasını mutlaka doğumdan önce kullanmalısın. mesela 37. haftada izne ayrılıyorsun ama 39. haftada doğuruyorsun, bir haftan yanıyor işte...
Vatozcuğum diyelim ki 32'de gidip rapor aldın 37'ye kadar çalışmak için. Allah korusun bebiş erken doğdu 35-36'da diyelim ki, sen doğumdan sonra 13 hafta değil, sedece 8 hafta izin kullanabiliyorsun, sanki 32'de ayrılmış gibi
ya bu rapor yanma işi nasıl oluyor valla anlamadım sorcam soramıyorumda vallaa safmıyım neyım sımdı ben 32.haftamda gıdp rapor alcm uztcm ıznede 35 yada her neyse 37 de cıkmak ısıtyrm sonucta izne ayrıldıktn sonra nezmn dogurrsam dogurayım ıznım toplam 4 ay deılmı🙁 haketmıyormuyum bunu😀
38 de doğurursan, yine doğum öncesi 3 hafta iznini ve doğum sonrası 13 hafta iznini kullanabiliyorsun.. 35 de çıkmak en cok sezaryen olacaklara yarayacaktır. 😀 ben de 35' de çıkacam, inşallah 38 de doğururum 😀