sorulara cevap alamadan diğer sorular geliyor 😀 beni 26 nisanda çağırdı yani sata göre 33. haftamda . çünkü geç döllenme var raporunu o tarihe göre vereceğim dedi.
evet geç döllenme var. biz o işi çok geç yapmışız 😀 bir türlü sat ı yakalayamadık
sorulara cevap alamadan diğer sorular geliyor 😀 beni 26 nisanda çağırdı yani sata göre 33. haftamda . çünkü geç döllenme var raporunu o tarihe göre vereceğim dedi.
evet geç döllenme var. biz o işi çok geç yapmışız 😀 bir türlü sat ı yakalayamadık
e tm o zmn cok da dert etme..beni de 24nisanda cagırdı daha doğrusu 20-25 arası gel dedi rapor yazayım dedi.ama benim su uykusuzluk ve ritm bozukluğum devam ederse daha erken gidicem cunku geceleri uyuyamıyorum zombi gibi oldum
rapor işini de olmazsa 1 hafta öncesinden alıcam erken cıkmak icin
yok ayarladık onu canım. benim kızçe 2 hafta geriden geliyor. doktor da satımı 1 hafta oynamaya göre düzenleyecek. en azından 1 haftan boşa gider erken doğarsa dedi.
neyse kızlar kaçtım ben. elim yara bere içinde zor yazıyorum. ancak okuyarak takip ederim sizi
32.haftanın içinde alabiliyorsun yani 31+0 - 31+6 lı haftada canım.bildiğim bu sekilde.32+0 larda da veriliyordur belki de o haftalarda olanlar cvplasınlar?
yok ayarladık onu canım. benim kızçe 2 hafta geriden geliyor. doktor da satımı 1 hafta oynamaya göre düzenleyecek. en azından 1 haftan boşa gider erken doğarsa dedi.
neyse kızlar kaçtım ben. elim yara bere içinde zor yazıyorum. ancak okuyarak takip ederim sizi
ya bu rapor yanma işi nasıl oluyor valla anlamadım sorcam soramıyorumda vallaa safmıyım neyım sımdı ben 32.haftamda gıdp rapor alcm uztcm ıznede 35 yada her neyse 37 de cıkmak ısıtyrm sonucta izne ayrıldıktn sonra nezmn dogurrsam dogurayım ıznım toplam 4 ay deılmı🙁 haketmıyormuyum bunu😀
ya bu rapor yanma işi nasıl oluyor valla anlamadım sorcam soramıyorumda vallaa safmıyım neyım sımdı ben 32.haftamda gıdp rapor alcm uztcm ıznede 35 yada her neyse 37 de cıkmak ısıtyrm sonucta izne ayrıldıktn sonra nezmn dogurrsam dogurayım ıznım toplam 4 ay deılmı🙁 haketmıyormuyum bunu😀
ööle de o dört ayın 3 haftasını mutlaka doğumdan önce kullanmalısın. mesela 37. haftada izne ayrılıyorsun ama 39. haftada doğuruyorsun, bir haftan yanıyor işte...
Vatozcuğum diyelim ki 32'de gidip rapor aldın 37'ye kadar çalışmak için. Allah korusun bebiş erken doğdu 35-36'da diyelim ki, sen doğumdan sonra 13 hafta değil, sedece 8 hafta izin kullanabiliyorsun, sanki 32'de ayrılmış gibi