2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arc sadece vizite kağıdı yeterli diye biliyorum hatta kuruma göre de değişiyor sadece kimlik te yeterli olabiliyor artık çoğu yerde

archiii sende intense eksikliği var

yok anacım hevesim kaçtı ondan da .
doktorda yeme dedi şişkosun dedi

sorma yaa, ben de bir yerde okumuştum resim diye, remimde kalmamış çektirdim bi tane, zaten fotojeniktim şimdi apayrı bişi olmuşum

meğersem sadece vizite kağıdı gerekiyormuş...

hee iyi bari. bende 2 hafta sonra gideceğim bugünde moralim bozulunca sormayı unuttum

erken doğum yaparsan yanar ama raporun ona göre. Bence sata göre düzenlesin raporunu

e tm o zmn cok da dert etme..beni de 24nisanda cagırdı daha doğrusu 20-25 arası gel dedi rapor yazayım dedi.ama benim su uykusuzluk ve ritm bozukluğum devam ederse daha erken gidicem cunku geceleri uyuyamıyorum zombi gibi oldum
rapor işini de olmazsa 1 hafta öncesinden alıcam erken cıkmak icin

erken doğum yaparsan yanar ama raporun ona göre. Bence sata göre düzenlesin raporunu

yok ayarladık onu canım. benim kızçe 2 hafta geriden geliyor. doktor da satımı 1 hafta oynamaya göre düzenleyecek. en azından 1 haftan boşa gider erken doğarsa dedi.

neyse kızlar kaçtım ben. elim yara bere içinde zor yazıyorum. ancak okuyarak takip ederim sizi

32.haftanın içinde alabiliyorsun yani 31+0 - 31+6 lı haftada canım.bildiğim bu sekilde.32+0 larda da veriliyordur belki de o haftalarda olanlar cvplasınlar?

teşekkurler cnm
archiii sende intense eksikliği var

:esra:

ya bu rapor yanma işi nasıl oluyor valla anlamadım sorcam soramıyorumda vallaa safmıyım neyım sımdı ben 32.haftamda gıdp rapor alcm uztcm ıznede 35 yada her neyse 37 de cıkmak ısıtyrm sonucta izne ayrıldıktn sonra nezmn dogurrsam dogurayım ıznım toplam 4 ay deılmı🙁 haketmıyormuyum bunu😀

hanımlar az önce bi uğradım ama işim çıktı
çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın
ne kaynatıyonuz bakem bakmiyim gerilere bi daha

ööle de o dört ayın 3 haftasını mutlaka doğumdan önce kullanmalısın. mesela 37. haftada izne ayrılıyorsun ama 39. haftada doğuruyorsun, bir haftan yanıyor işte...

Vatozcuğum diyelim ki 32'de gidip rapor aldın 37'ye kadar çalışmak için. Allah korusun bebiş erken doğdu 35-36'da diyelim ki, sen doğumdan sonra 13 hafta değil, sedece 8 hafta izin kullanabiliyorsun, sanki 32'de ayrılmış gibi