2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hm en son baktığımda kilosu 60 kuruşa düşmüştü :D:D😀

:eferin: zeka küpü seni

o artışın sebebide artan folik asit kullanımı ve annelerin daha iyi beslenmesiymiş.

benim eşim o tip çocuklardanmış annesi der ki "hiç bir zaman seninde kendin gibi bir çocuğun olsun diye beddua etmedim ki elin kızının başı yanmasın diye"

hatta bi keresinde dolmuşçu atmış bunları yolun ortasında, kadın ağlaya ağlaya yürümüş eve kadar...ve 31 yaşındaki kocam hala yaramaz...

ayy yazık o kadına . leach dikkat et kızın babaya çekmesin 😀

ya haklısın cnm sende ama sımdı senın cocugun gıtse tv nın ekranına yapıstırsa ve bu cocuk daha 1.5 yasında sen ona kızmazmısın bu kadın oturdugu yerden bakıyorr belkıde mutlu bıle oluyor hayr tv onemlideil egrcekten ama soncta ınce bır televızyon ve yere yakın cocugn ustune bır dusse o an al sana kazaaaa
yoksa cocuktur ıllakı sımaracak ama bu sekılde deıl ayagına koskoca ahsabı dusurduuu yaa onuda gectım ayaklı tepsınn ustune cıktı zıpladı zıpladı hem tepsıyı kırdı hemde dustü salak cocuk ve annesı yerınden bıle kalkmadı yoksa benım evıme bı cok cocuk gelıyor arkadaslrın cocukları ıllakıde sımarıklıkta yapıyorlar ama engellenebılıyorlarda bence annenınde coook buyuk rolu var
ha zaten kınamıyorum cocuga okdr kızdım ona uzuluyorm ama anasıdaa bı kere yernden kalkmadı benm belım tutulmus ayagına ahsap dustu cocugu kucaklayıp alıp ben anasına goturuyorum varmı böle bişi kocam bana evde iş yapma heryerın agrıyor dıyor ben 1.5 yasındakı tosuncugu anası yorulmasın dıye kucaklıyorm goturuyorm

Haklısın canım insanın haddini bilmesi çocuğuna sahip çıkması lazım ben onu demek istemedim sen dünkü konuda haklısın zaten ama hiçbirimiz büyük konuşmayalım demek istedim.

Kizlar bi de soru makinesi gibiyim bugun, hazir isler biraz hafifken sorayim cevaplari da okuyabileyim.. Bebek icin doktor arastirdiniz mi, benim arkadasimin bi doktoru var ona goturcem sanirim ama duydugunuz iyi bir doktor varmi ?

merhaba anneler

doktordan geliyorum moralim bozuldu . benim kız halen geriden geliyor
ultrasonda 28+3 çıktık
boyu yaklaşık 38 cm kilosu da 1310 gr .
ben yediklerime dikkat ettikçe bu kız kilo almıyor deli olacağım

arcii önemli olan sağlıklı olması canım benim bozma moralini lütfen ben gecen cuma aklımı kacıracaktım korkudan o kalp atışlarını duyup cihaz da alarm verdiğinde... o sebeple hiç takılma bunlara eğer bir sorunu yoksa önemli değil doktor ne diyor?
doğduktan sonra alır kg.bu kg alma durumu anne baba ile alakalı da olabiliyormuş bünyesel yani bir nevi.geriden gelmesinin sebebi de geç döllenme değil miydi senin ?

Arcimmm hiçde moral bozacak bir durum yok sağlıklı olsun 5-10 günün önemi yok hem vaktinde doğan bebeklerin bazısı 2,5 kg bazısı 4,5 kg doğuyor ama hepsine sağlıklı diyorlar bu işin bir standartı yokki bak çağla şikelin bebeğide 2,7 kg doğdu gayette sağlıklıydı boşuna takma bence doktorunda halt etmiş

valla ne bileyim canım doktor öyle sorular sorunca beni de panik yaptı.
kızdım kendime şimdi. kzımın eli ayağı sağlığı yerinde olsunda varsın zayıf olsun ne yapayım.

Geri