Kizlar bi de soru makinesi gibiyim bugun, hazir isler biraz hafifken sorayim cevaplari da okuyabileyim.. Bebek icin doktor arastirdiniz mi, benim arkadasimin bi doktoru var ona goturcem sanirim ama duydugunuz iyi bir doktor varmi ?
hm ben birkaç tane araştırmıştım, kayınvalidem de tutturdu ben onu babasının doktoruna götürecem diye, dicektim adam fosilleşmiştir artık diye de, neyse bi defalık gönlü olsun ona da götürürüz.
Haklısın canım insanın haddini bilmesi çocuğuna sahip çıkması lazım ben onu demek istemedim sen dünkü konuda haklısın zaten ama hiçbirimiz büyük konuşmayalım demek istedim.
efet büyük konuşmamak lazım cnm ztnnn korkuyorm benmde böle olrsa dıye ama napım sımrk olrsa gezmcm oturcam evde totmun ustuneee eşim ve bendende cok uslu cocuk cıkabılecegını sanmıyrm ztn
32.haftanın içinde alabiliyorsun yani 31+0 - 31+6 lı haftada canım.bildiğim bu sekilde.32+0 larda da veriliyordur belki de o haftalarda olanlar cvplasınlar?
valla ne bileyim canım doktor öyle sorular sorunca beni de panik yaptı.
kızdım kendime şimdi. kzımın eli ayağı sağlığı yerinde olsunda varsın zayıf olsun ne yapayım.
valla ne bileyim canım doktor öyle sorular sorunca beni de panik yaptı. kızdım kendime şimdi. kzımın eli ayağı sağlığı yerinde olsunda varsın zayıf olsun ne yapayım.
sorulara cevap alamadan diğer sorular geliyor 😀
beni 26 nisanda çağırdı yani sata göre 33. haftamda . çünkü geç döllenme var raporunu o tarihe göre vereceğim dedi.
arcii önemli olan sağlıklı olması canım benim bozma moralini lütfen ben gecen cuma aklımı kacıracaktım korkudan o kalp atışlarını duyup cihaz da alarm verdiğinde... o sebeple hiç takılma bunlara eğer bir sorunu yoksa önemli değil doktor ne diyor? doğduktan sonra alır kg.bu kg alma durumu anne baba ile alakalı da olabiliyormuş bünyesel yani bir nevi.geriden gelmesinin sebebi de geç döllenme değil miydi senin ?
valla ne bileyim canım doktor öyle sorular sorunca beni de panik yaptı. kızdım kendime şimdi. kzımın eli ayağı sağlığı yerinde olsunda varsın zayıf olsun ne yapayım.
Burda okumuştum birinin akrabası demiş sanırım.Un helvasıya sütü birlikte tuket kılo alır diye dene istersen😀.Benım ılk aylar acayip canımun helvası istıyordu.pıyodu.Dışarda Kocam saolsun yapıyordu.Dışarda satılmıyo çünkü.Bi gun yapmasın dıye 1 saat aradı ama bulamıyınca yıne kendı yapmak zorunda kaldı.😀tabı bana kılo olarak dondu bunlar ılk aylarda ama canım çok çekıyodu benımde.Benım kızçede ilerden gıdıyo maşallah.Doğunca bellı olur herşey.Tahmini bu rakamlar.Allah sağlık versin hepimizinkine....