2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aslında seninde doğruluk payın var ama dediğin tip çocuklar çok küçük bir yüzdeyi oluşturuyorlar. hatta bence onlar farklı bir zekaya sahip oluyorlar. ama geri kalanlar hep yanlış eğitimden oluyor.

Canım ben de katılıyorum sana gerçekten bazı çocuklar ne kadar ilgilenirsen ilgilen söz dinlemiyor. Dediğin gibi kınamamak lazım. Benim kızdığım nokta öyle bir çocuğu olan insanın misafirliğe gelince sonsuz rahatlık gösterip işte senin ev tabii çocuk görmemiş daha bilmem ne diye ahkam kesmesi. Çocuğu söz dinlemeyip yaramaz olanları asla kınamıyorum ben ama misafir gitmişsem de bir yere baktım çocuk hiçbirşeyden anlamıyor ev sahibi de rahatsız oluyor kalkarım erkenden evime gelirim...
Ev sahibinden önce ben rahatsız olurum çünkü

ee ben almıyorum vitamin doktor kendini halsiz hissettiğin zamanlarda al dedi bana ondamı acaba boyu geriden geliyo yaa bak benimde kafama takıldı çok kilo yapıyo vitamin
hayır be canım
hiç alakası yok
vitamin senin için zaten bebek için değil ki
bebek her türlü ihtiyacını karsılıyor
vitamini de, bebegin senden aldıklarını takviye etmek için veriyorlar..

ya haklısın cnm sende ama sımdı senın cocugun gıtse tv nın ekranına yapıstırsa ve bu cocuk daha 1.5 yasında sen ona kızmazmısın bu kadın oturdugu yerden bakıyorr belkıde mutlu bıle oluyor hayr tv onemlideil egrcekten ama soncta ınce bır televızyon ve yere yakın cocugn ustune bır dusse o an al sana kazaaaa
yoksa cocuktur ıllakı sımaracak ama bu sekılde deıl ayagına koskoca ahsabı dusurduuu yaa onuda gectım ayaklı tepsınn ustune cıktı zıpladı zıpladı hem tepsıyı kırdı hemde dustü salak cocuk ve annesı yerınden bıle kalkmadı yoksa benım evıme bı cok cocuk gelıyor arkadaslrın cocukları ıllakıde sımarıklıkta yapıyorlar ama engellenebılıyorlarda bence annenınde coook buyuk rolu var
ha zaten kınamıyorum cocuga okdr kızdım ona uzuluyorm ama anasıdaa bı kere yernden kalkmadı benm belım tutulmus ayagına ahsap dustu cocugu kucaklayıp alıp ben anasına goturuyorum varmı böle bişi kocam bana evde iş yapma heryerın agrıyor dıyor ben 1.5 yasındakı tosuncugu anası yorulmasın dıye kucaklıyorm goturuyorm

hayırlı birsonuc alcaksın cnm ınsallahhhh hatunnn cıtı pıtı olack işte beeeeeeeeee

benim kuzenime de annem baktı ki annem acayip disiplinlidir.
evde gıkı çıkmazdı misafirliğe gidince sanki tembihlemiş gibi ne kadar pis huyu varsa sergilerdi.rezil ederdi bizi.
bencede büyük konuşmamak lazım hiç belli olmuyor bu veletlerin işi

Evet canım haklısın bencede.Faydalarıda çok olabılır dediğin gibi.yemek filan derken rahat olur yani.Bıde fıkır alışverişi olur.Nisanın ortasına gore gelır olmazsa.

Canım bizimde dediğimiz eğer anne çocuğuna misafirlikte dur demişyorsa ozaman sorun var evet çocuk yaramaz olabilir anne baba baş edemiyor olabilir ama ev sahibi bunu gördüğünde en azından kadına yazık bak çocukla baş edemiyor der ama güneşin anlattığı konu farklı hiç çocuğa karışmadan başıboş bırakıyormuş bizim karşı çıktığımız konu bu .