2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gunaydın cnmmmm buaradaaaa
aman yaaa bu cocuk 1.5 yasında dusun yaaa elleme dıyorsunya ınada oraya gıdyr o deıl en sonunda ahsap ucgen bı dekorum vardı onuda a lma dedım okdr aldı ayagına dusurduuu yanı ama hıc umursamıyorlar ana ogul 1.5 yasında öle olrsa 2 sene sonrasını dusunemiyorum bileee bide demezlermi gorurrsun bılmem nee yokyaa dıcektım bız anamızn dızınn dıbınden ayrılmıyorduk gezmelerdeee.
valla ben böle cocukları gızlıce cımdıklıyorum bidaha korksun dıye ama yok nebakslr ne cımdıkler cocuk tınmadı bıle benııı evı alt ust ettı esımde durmus cocuk o dıyor bende o cocuk deıl anası cocuk akıllı dedım sınırle🙂
kadınada kac kere dedım nasıl alsıtırırrsan ole gıder kaynvalıdemde kıs kıs bana guluyor orda onunda cocuk sımarıklıgına tahammulu yoktur

Vatozz okadar haklısınki hiç üzülme çocuğa kızdım dıye.senın gıbılerden birazda olsa bişey öğrenır çocuk.anneleri anlamıyorum ya.bana batar çocuğum bırının evini karıştırsa büyük konuşmayım ama.kımsenın evıne gıtmezdım heralde baktım baş edemıyom.biz nasıl dınlıyoduk annelerı salakmıydık.bıde boyle çocuklara çok zeki ya ondan hiç durmuyo karıştırıyo dıyolar ya hepten deli oluyorum.ya ben anlatsam daha bıle gıcık bı durum var ama burdan yazamıyom kızlar.benımde içimde boyle bı yara var.resmen bilerek yapıyo bazı anneler.bizi gıcık etmek için.

benim yeğenim ööle, aslında bayaa hareketli bir kız, ama annesi bir bakış atar, o ona yeter, tek bir kelime söylemeden susturur kızı. geçen yaz bunların haftasonu evine gitmiştik, öğlene doğru hafif bir kokteyl yaptık, azcık çakırkeyf olduk, havada mis gibi, tam keyif yapıyorduk ki bunun elini arı soktu. neyse annesi aldı ilaç felan sürdü aslında acısı geçti ama sırf dikkat çekmek için basbas bağırıyor. sonra annesi içeri gel bi dakika dedi. yarımsaat sonra çıktı bu dışarı, üzerini değiştirmiş, saçlarını taramış, " sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim" dedi ve hepimizi tektek öptü. aslında yengeme çok düşkün değilimdir ama çocuk yetiştirme tarzına hayranım. çok dirayetli bir anne oldu.

hah işte kadın oturdu ben ztn işten gelmişim pasta borek yemek yapmısım bide cocuk peşinde kosturdum delırdım yaaa oda kalabalık dıye erkekler salonda takldı ay salona girmşti cocuk mıllt gttktn sonra bıbaktm salondakı hersey tepeye konms cıldırdım yaa höd deseydınz dedım

benimde geldiğinde tak tak o salon kapısını duvara vuruyo çocuk boğazlıycam bi gün eşime akşam diyorum şimdi boya yaptırıcaz gelicek ler sonra yine o boyalı duvara tak tak vurucak dedim sinir krizi geçirirm herhalde dedim ay hep boyayı döktü vura vura yaa

ya ne zekılıgı cnm sımarıklıktan egıtımsızlıkten yapıyor benmde cocugum böle olabılır normaldır ama ozmn dedgın gıbı gezmeye gıtmem evımde otururrm
ortadan kaldırcakmısım dedımkı neden evımın duzenını bozaym cocuk ıcın ben ona deıl obana ayak uydrck ellememesı gerekenlerı busayede ogrenecek dedim cok bozuldu karı

vatoooz kadın aslında kendine kötülük yaptığının farkında değil, ileride çok uğraşır, yapma çocuğum etme çocuğum diye

günaydııınnnn analarrrrr...

noluyo yaw bugüne kasvetli başlamışsınız :çitos:

Günaydın kuşuuum, için bayıldı benim de

aferın valla kadınaaaa coucga çüş demesını bileceksın pu

süper valla çok tututum yengenın davranışını.çocuk o elbet dıkkat çekmeye çalışcak ama bu şekılde yonlendırmesı süper bence.baklaım biz nasıl büyütcez:d