2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hoşgeldin zeynep zaten sitede bi gitti bi geldi
genelde mailden mesajlaştık

farkettim ama mailleride okuyamadım hatta blok halinde silmem gerekti

Hala işteyim herzamanki gibi kendi işlerim bitti kocişin gelmesini bekliyorum. Evimi mok götürüyor annem cuma yada cumartesi gelecekmiş o gelmeden temizlik yapmam lazım offf vaktimde yok annem kesin öldürcek beni bu sefer

benim evimde aynı durumda
ama ben temizlik olayına toz alma dışında girmiyorum
eşim arada bir makina takar, bi paspaslar tamam
banada niye kocana iş yaptırıyorsun diye kızıyor annem
mayısda kadın çağıracam dip köşe son temizliği yapması için
yoksa ben altından kalkamam, bi başlarsam soluğu doğumhanede alırım allah korusun
çok yoruyorum kendimi

Benim sorunun temiz olmaması değil aslında acayip dağınık ev bide ütüler birikti yoksa temizliği ben artık yapamıyorum sadece toz alabiliyorum kocada süpürge tutuyor annem yokken hafta içi kadında tutamıyorum başında biri şart haftasonuda eşim kızıyor evde kadın olmasına yani temizlik konusunda mazeretim varda dağınıklığı bu akşam ve yarın akşam halletmem şart ama eve böyle geç gidince yemek yiyip uyuyorum ancak sofrayı ile toplamaya halim kalmıyor 🙁

Aaah aah ne guzel kizlar benim herif halen ayagina hizmet bekler,
hic hamileligimi de bilmez. Bazen diyorum farkindaysan hamile olan benim diye.
Iki gun once bacagim oyle sancili iken de birsey istedi, bi hirladim ben sancimdan duramiyom senin dedigine bak git kendin al diye.
Hakkatten benden nazli ya sanki o hamile ben degilim de.
Temizligi de ben yapiyorum, bi pencereleri felan annemle beraber yaptik.

farkettim ama mailleride okuyamadım hatta blok halinde silmem gerekti

Hala işteyim herzamanki gibi kendi işlerim bitti kocişin gelmesini bekliyorum. Evimi mok götürüyor annem cuma yada cumartesi gelecekmiş o gelmeden temizlik yapmam lazım offf vaktimde yok annem kesin öldürcek beni bu sefer

herkesin evi aynı durumda. az önce şöyle eve baktım dedim erken doğum olsa eve gelenlere rezil olurum.
heryer birbirine girmiş durumda.bende hiçbir işe elimi sürmüyorum. iyice tembel oldum çıktım

ii akşamlar kızlar aranızda vınn yada vadofone kullanan varmı acaba????????

yok canım ben hiçbirini kullanmıyorum

herkesin evi aynı durumda. az önce şöyle eve baktım dedim erken doğum olsa eve gelenlere rezil olurum.
heryer birbirine girmiş durumda.bende hiçbir işe elimi sürmüyorum. iyice tembel oldum çıktım

yok canım ben hiçbirini kullanmıyorum

ya ben kullanıyorumda bebişe zararlımıdır dıye çok korkuyorum.İnternettende bı cevap bulamadım soruma.Keşke kabloyu ıptal ettirmeseydım dıyorum bazen

Geri