2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

biraz yatda dinlen bakalım bugün

Çok dalga geçtim doğuracağım diye bugün ondan oldu sanırım... İşte dün akşam başladı aşağıda sancı, bu sabah da ayağa kalktığımda oldu 1-2 kere.. sonra işte bi anda içimden bişey dışarı çıkacak sandım... Baktım oturamıyorum da, çıktım eve geldim.. Yatınca biraz rahatladı sanırım..
Bide yarın gidip çalışabilir raporu alacağım.. Şaka gibi çalışamıyorum ki....
h

bende kapı süsümle altın yastığımı aldım ama sepeti almadım şekerlerle beraber alırım artık dedim odasını bi yerleştiriyim bende çekip koyucam fotoları

canım çok geçmiş olsun dün aksam bende de altıma doğru vuruyordu çok pis bişey bende korktum çok şidetli değildi ama böyle ritmik bir sekilde baya sürdü .. az daha sabırlı olması için dua ediyorum 34. haftaya kadar dayansalar

kızlar ya bu arada boya yaptırıcam ama hala renge karar veremedim filli boya nın renklerini bilen varmı lületaşı rengi ile kumru arasında kararsızım evini yakında boyatan varmı bu renklerden birine?

geçmiş olsun celine . dinlen geçer belki sancıların.

benimki de bazen aşağıya doğru çok vuruyo valla..korkuyorum cıkacak gibi oluyor...
evet dayansalar şööle
35-36 ya kadar, iyi olacak

ben geldim.. asfa doğum günün kutlu olsun canım dilerim yeni yaşında herşey gönlünce olur.
celine gecmis olsun cnm..
arciiiiiii sen meloşla bana çişlimi dediiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn (!)
elh ben simdik onaycı başımı oldum oymak bası gibi
aa 🙂)

dae bu arada maşallah bebekine.
geriden takip etmişim ama gene dimi sizi afferin bana 🙂))