valla bana çalışamam gibi geliyor tahammülüm kalmadı artık biraz da hamileliğin tadını cıkarmak istiyorum evimde.. adam gibi yürüyüş fln yapmak istiyorum..
ya inş ondndır bide bende buaralr duscek gıbı hıssdıyorum böle elım hep asagıdan karnıma gıdıyor tutyorum halbukı eskıden bu hamişler neden karnını tutar dıye solenrdım🙁
ya inş ondndır bide bende buaralr duscek gıbı hıssdıyorum böle elım hep asagıdan karnıma gıdıyor tutyorum halbukı eskıden bu hamişler neden karnını tutar dıye solenrdım🙁
ben de hiç gelemedim, bi iyi akşamlar bile diyemedim.
Ben bugün rapor almaya gidiyorum.
dr umu görsem gel bi bakalım dese ne güzel olur...
dün gece yine rüyamda kızcağızımı gördüm. yeni doğmuş pespembe bişiydi, ama yanakları pütür pütür isilik olmuş gibiydi. eşimin ailesinin bi safranbolu evi var, sözde orda doğum yapmışım, ve bebeğe kıyafet bulamamışlar, eski bezlere sarmışlar. nasıl üzülüyorum evde olsaydık bi sürü kıyafeti vardı diyorum.
kızlar gunaydın nasılsınz bakalım ya dun benm karnmda acayıp oynmlr oldu acaba bebek yer flnmı degstrdı ole tekme gıbı falan dııldı buarada bide herkes karnın asagı ınmiş dıyornedemek o kotu bişimi?
valla yaparsın :n028: o zaman sende mi 35. haftada cıkmış olacaksın esmer?
geçen gün bizm hast. de çalışan geçen yıl doğum yapmış bir kız dedi ki.. 32. haftadan sonrası gerçekten çok zor, adamlar bilmiş de 32. haftada izin demişler dedi. ben de dayanırım diyordum ama 32 den sonra 12 gün çalışabildim sadece, mümkün değil çalışamadım dedi..
evet 35. haftamı doldurmuş olucam ama şimdilik iyiyim biliyosun 32. haftadayım şuan hiçbir sıkıntım yok çok şükür bazı ağrılar oluyo ama oda normal hamieyiz çünkü 35 çıkıcam ama burdakiler ara ara çağırsak 1-2 saatliğine uğrarmısın filan demeye başaldılar birde internet üzerinden yapılcak işleri getirsek doğumdan önce tabi yardımcı olurmusun filan dediler eee bende olur yapabildiğim kadar yaparım dedim anlayacağın pek rahat bırakmayacaklar beni
kızlar gunaydın nasılsınz bakalım ya dun benm karnmda acayıp oynmlr oldu acaba bebek yer flnmı degstrdı ole tekme gıbı falan dııldı
buarada bide herkes karnın asagı ınmiş dıyornedemek o kotu bişimi?
ben de hiç gelemedim, bi iyi akşamlar bile diyemedim.
Ben bugün rapor almaya gidiyorum.
dr umu görsem gel bi bakalım dese ne güzel olur...
dün gece yine rüyamda kızcağızımı gördüm. yeni doğmuş pespembe bişiydi, ama yanakları pütür pütür isilik olmuş gibiydi. eşimin ailesinin bi safranbolu evi var, sözde orda doğum yapmışım, ve bebeğe kıyafet bulamamışlar, eski bezlere sarmışlar. nasıl üzülüyorum evde olsaydık bi sürü kıyafeti vardı diyorum.
valla yaparsın :n028: o zaman sende mi 35. haftada cıkmış olacaksın esmer?
geçen gün bizm hast. de çalışan geçen yıl doğum yapmış bir kız dedi ki.. 32. haftadan sonrası gerçekten çok zor, adamlar bilmiş de 32. haftada izin demişler dedi. ben de dayanırım diyordum ama 32 den sonra 12 gün çalışabildim sadece, mümkün değil çalışamadım dedi..
Anaaaa yandık desene, dün patronla konuşuyoruz ne zaman izne çıkacan dedi, bi sorun olmazsa haziran başında dedim, ne sorun olcak maşallah bomba gibisin dedi. İnşallah bomba o zamana kadar su koyvermez
evet 35. haftamı doldurmuş olucam ama şimdilik iyiyim biliyosun 32. haftadayım şuan hiçbir sıkıntım yok çok şükür bazı ağrılar oluyo ama oda normal hamieyiz çünkü 35 çıkıcam ama burdakiler ara ara çağırsak 1-2 saatliğine uğrarmısın filan demeye başaldılar birde internet üzerinden yapılcak işleri getirsek doğumdan önce tabi yardımcı olurmusun filan dediler eee bende olur yapabildiğim kadar yaparım dedim anlayacağın pek rahat bırakmayacaklar beni
valla ben de pek rahat bırakılacağımı sanmıyorum ama işleri devredeceğim tipe yardımcı olmak için ilk 2-3 hafta, haftada 1 gün birkaç saat uğrarım belki.. ben de teklif ederim. öle bıraktı haftalarca yokoldu demesinler