2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya inş ondndır bide bende buaralr duscek gıbı hıssdıyorum böle elım hep asagıdan karnıma gıdıyor tutyorum halbukı eskıden bu hamişler neden karnını tutar dıye solenrdım🙁

ya inş ondndır bide bende buaralr duscek gıbı hıssdıyorum böle elım hep asagıdan karnıma gıdıyor tutyorum halbukı eskıden bu hamişler neden karnını tutar dıye solenrdım🙁
ahaha ben de öle yaa
sanki böle karnımı aşağıdan tutup yukarı kaldırsam rahat edecekmişim gibi geliyor :laugh:

Kolay gelsin canım, ben de perşembe günü gideceğim.. Kızını rüyanda görmen de çok hoş olmuş...

Günaydın Canım... Ben de dün ilk defa oğlumu gördüm.. Böyle karnım dalgalandı falan.. Bi tuhaftı..

evet 35. haftamı doldurmuş olucam
ama şimdilik iyiyim biliyosun 32. haftadayım şuan
hiçbir sıkıntım yok çok şükür bazı ağrılar oluyo ama
oda normal hamieyiz çünkü
35 çıkıcam ama burdakiler ara ara çağırsak 1-2 saatliğine uğrarmısın filan demeye başaldılar birde internet üzerinden yapılcak işleri getirsek doğumdan önce tabi yardımcı olurmusun filan dediler eee bende olur yapabildiğim kadar yaparım dedim
anlayacağın pek rahat bırakmayacaklar beni

Günaydın vatoz, bana da aynı şeyi dediler, karnın aşağı inmiş diye, siz kendi ..çınıza bakın deseydim keske ama sonradan aklıma geldi

Bu arada arkadaşından haber var mı?

Hayır olsun leach, eski bez de olsa içinde pambık gibi bir bebek, insan nasıl seveceğini şaşırır yaa.

Anaaaa yandık desene, dün patronla konuşuyoruz ne zaman izne çıkacan dedi, bi sorun olmazsa haziran başında dedim, ne sorun olcak maşallah bomba gibisin dedi.
İnşallah bomba o zamana kadar su koyvermez

valla ben de pek rahat bırakılacağımı sanmıyorum ama
işleri devredeceğim tipe yardımcı olmak için ilk 2-3 hafta, haftada 1 gün birkaç saat uğrarım belki.. ben de teklif ederim.
öle bıraktı haftalarca yokoldu demesinler